2016-06-07 01:54:11
Φωτογραφία για ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Ευχαριστήρια και Συγχαρητήρια Ανακοίνωση
Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ευχαριστεί την Αστυνομική δύναμη Αχαΐας, που διασφάλισε την άψογη διεξαγωγή του αγώνα σε όμορφα αθλητικά πλαίσια και ιδιαίτερα τον επικεφαλή Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο Ιωάννη Σεϊντή, τους βοηθούς  Αστυνομικούς Διευθυντές Κωνσταντίνο Παπανικολάου, Βασίλειο Διαμαντόπουλο και Γεώργιο Μιχαλόπουλο και το Διοικητή του Α΄ Αστυνομικού τμήματος Πατρών Αστυνόμο Α΄ Δημήτριο Διονυσόπουλο.

Εκφράζει, επίσης, τα συγχαρητήρια της στους διαιτητές κυρίους Πουρσανίδη, Μπήτη και Συμεωνίδη για την άριστη διαιτησία τους.

Πάνω απ’ όλα, όμως, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει –για μια ακόμα φορά- τις ευχαριστίες της στον κόσμο της Πάτρας για τη συγκλονιστική του παρουσία στο σημερινό αγώνα απέναντι στον Εθνικό και την εκπληκτική φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησε, στηρίζοντας με πάθος την ομάδα μας και βοηθώντας τη αποφασιστικά να φτάσει σε μια ακόμα νίκη. Η αγάπη και η θερμή υποστήριξη σας μας δίνει τη δύναμη να κυνηγούμε με ακόμη περισσότερη πίστη, ορμή και αποφασιστικότητα την επίτευξη των στόχων μας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ