2016-06-07 06:24:22
Φωτογραφία για Δήμητρα Κωστάκη: «Όταν γύρισα από το εξωτερικό όλοι με έλεγαν θεά, ενώ πριν λίγο καιρό με αποκαλούσαν ‘λαϊκή’ και ‘δεύτερη’»
Η Δήμητρα Κωστάκη είναι ένα από τα μοντέλα των 90s που συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους στο εξωτερικό και πρωταγωνίστησε σε μεγάλες καμπάνιες, ενώ περπάτησε σε fashion shows που κάθε μοντέλο ονειρεύεται να συμμετέχει, όπως την καθιερωμένη επίδειξη υψηλής ραπτικής του Valentino στην piazza di Spagna στη Ρώμη. Όταν αποφάσισε να κάνει παιδιά, και πάνω στο απόγειο της καριέρας της, αποφάσισε να εγκαταλείψει το modeling.

Είχε προλάβει να βγάλει καλά χρήματα; «Είχα πάρει πολύ καλά λεφτά, αλλά επένδυα πολύ στη δουλειά μου. Θα πήγαινα για κάστινγκς Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, με δικά μου έξοδα για να κλείσω μια καλή δουλειά. Πλήρωνα εισιτήρια και ξενοδοχεία που ήταν πανάκριβα. Και κυνηγούσα περισσότερο δουλειές με πρεστίζ παρά εμπορικές. Επίσης κρατούσαν πολύ μεγάλα ποσοστά τα γραφεία – τελικά μου έμενε το 40% από την αρχική αμοιβή μου. Έβγαλα χρήματα, αλλά όχι τόσα ώστε να πω ότι εξασφαλίστηκα, παρόλο που μετά τις επιτυχίες στο εξωτερικό ήμουν καλοπληρωμένη και στην Ελλάδα. Ξαφνικά, με αγάπησαν πολύ, με ζητούσαν, έλεγαν ‘είσαι θεά, μοναδική΄, ενώ πριν λίγο καιρό με έλεγαν λαϊκή και δεύτερη. Τότε όμως απαιτούσα και γω πολύ καλές αμοιβές και μου τις έδιναν. Γιατί το έβλεπα απολύτως επαγγελματικά το modeling. Είχα νοοτροπία εξωτερικού. Δεν είχα καμία σχέση με το εδώ καραγκιοζιλίκι, τα κοσμικά, τους celebrities, δεν ήθελα ποτέ να γίνω θέμα στα περιοδικά για τη ζωή μου», εξηγεί.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ