2016-06-07 10:23:20
Φωτογραφία για ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΟΥΝ... ΕΡΝΑΝΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ!
Οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν νέες επαφές του Μάρκο Σίλβα με την Πόρτο και την πιθανότητα να ασχοληθεί ξανά με τον Ερνάνι, παρόλο που ο εν λόγω εξτρέμ έχει... χαιρετήσει τους ερυθρόλευκους.

Το γεγονός πως ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή με την πορτογαλική αγορά είναι λίγο έως πολύ γνωστό. Επίσης γνωστό και σαφές είναι πως οι περισσότερες επιλογές και προτιμήσεις του για διάφορους παίκτες είναι από εκεί. Ουσιαστικά όλο το... παιχνίδι στα μεταγραφικά των πρωταθλητών Ελλάδας γίνεται με Ιβηρική και Λατινική Αμερική.

Τα... καινούρια που προκύπτουν από την Πορτογαλία είναι μια νέα σειρά συζητήσεων του Μάρκο Σίλβα με στελέχη της Πόρτο. Για διαθεσιμότητα παικτών που μπορούν να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό και να αποκτηθούν ακόμα και ως δανεικοί για τη νέα περίοδο. Στο σημείο αυτό οι Ίβηρες επαναφέρουν το όνομα του Ερνάνι Ο Πορτογάλος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ήδη πει... αντίο μετά από έναν ετήσιο δανεισμό, ωστόσο στην Πορτογαλία εκτιμούν πως μπορεί ο παίκτης να... απασχολήσει ξανά τον Σίλβα.

Άλλωστε δεν είναι βέβαιο πως θα βρει χώρο στο ρόστερ της Πόρτο. Σε μία τέτοια περίπτωση θα γίνει νέα συζήτηση για το μέλλον του. Πάντως η ομάδα του πιθανότατα να προτιμήσει να τον πουλήσει από το να προχωρήσει σε νέο ετήσιο δανεισμό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ