2016-06-07 22:30:26
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΜΥΘΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΙΛΕΪΝΙ!
Την... μπάνκα στον αέρα τινάζει η Νταρουσάφακα, καθώς προσφέρει μια... περιουσία (7,2 εκατ.) στον Μάλκολμ Ντιλέινι για να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το gazzetta.gr η συμφωνία του Ντιλέϊνι με την τουρκική ομάδα είναι σχεδόν... "κλεισμένη" και πλέον πάει ένα βήμα πιο μπροστά αποκαλύπτοντας και τις λεπτομέρειες του MEGA-deal!

Η τουρκική ομάδα προσφέρει στον Αμερικανό το ασύλληπτο ποσό των 7,2 εκατομμυρίων δολαρίων για τριετές συμβόλαιο.

Μάλιστα, τα δυο πρώτα χρόνια είναι κλειστά, κάτι που σημαίνει πως ο Ντιλέινι θα πάρει 2,4 εκατ. τον πρώτο χρόνο και 2,6 εκατ. τον δεύτερο.

Εκτός αυτού, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει εκείνος αν θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν στην τουρκική ομάδα, καθώς ο τρίτος χρόνος του συμβολαίου (2,6 εκατ.) είναι με οψιόν σε εκείνον.

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ένας παίκτης με 5ετή παρουσία στα ευρωπαϊκά παρκέ, ανεξαρτήτως του πόσο καλά έπαιξε, είναι πολύ δύσκολο να τα βρει (καθαρά κιόλας) στο ΝΒΑ.

Οι Τούρκοι πάντως, οι οποίοι μετά την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, βρίσκονται και σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάικ Τζέιμς της Λαμποράλ Κούτσα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ