2016-06-07 23:49:17
Φωτογραφία για 42 ημέρες χωρίς έξοδο οι φαντάροι στη μονάδα Δ’ ΕΑΝ
Ήμαστε φαντάροι από την μονάδα Δ’ ΕΑΝ η οποία ανήκει στην 16η μεραρχία στον Λαγό Έβρου. Θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας γιατί είναι ασφυκτική η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε ότι αφορά στον αριθμό των υπηρεσιών που καλούμαστε να εκτελέσουμε και τις εξόδους που δεν παίρνουμε .

Πιο συγκεκριμένα να αναφέρουμε ότι:

υπάρχουν παραδείγματα φαντάρων που από την μέρα που τελείωσε η εβδομάδα προσαρμογής έχουν κάνει 42 υπηρεσίες και έχουν πάρει μόνο μία έξοδο .Ενώ άλλοι συνάδελφοι είναι και σε χειρότερη μοίρα.

Εδώ να αναφερθεί ότι και κανένα υπηρεσιακό που μπορούμε να πάρουμε , αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε ταξί γιατί η μονάδα δεν βγάζει κίνηση.

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό μπορεί να αλλάξει αν αναλογιστεί κανείς ότι στον θάλαμο μας κοιμούνται φαντάροι της μονάδας ΛΗ.ΕΠ οι οποίοι μέχρι πριν δύο εβδομάδες δεν έκαναν καμία υπηρεσία ( κάθε μέρα εξοδούχοι ), ενώ το μοναδικό που ανέλαβαν τελικά ήταν μια υπηρεσία στις κάμερες.


Το ίδιο ισχύει και για την άλλη μονάδα του τομέα μας την 212 η οποία έχει κάθε μέρα 15-18 εξοδούχους , σχεδόν οι μισοί δηλαδή.

Είναι μια κατάσταση την οποία γνωρίζει ο διοικητής μας και συνειδητά αγνοεί λέγοντας μας να κάνουμε υπομονή και ότι είμαστε κομάντα και μπορούμε να σφίξουμε τα δόντια γιατί έρχεται δύσκολο καλοκαίρι.

Η ψυχολογική μας κατάσταση επιδεινώνεται , τόσο που ένας νέος συνάδελφος με μόλις λίγες μέρες στην μονάδα επειδή του αρνήθηκαν την φοιτητική άδεια , έκανε αίτημα για αναβολή και τελικά του έδωσαν την άδεια , ενώ γενικά πολλοί συνάδελφοι σκέφτονται να προβούν στην ίδια λύση .

Τα βύσματα και οι μεταθέσεις τους έχουν αδειάσει τα στρατόπεδα στον Έβρο και καλούμαστε να καλύψουμε τόσα πολλά κενά που όλοι μας φλερτάρουμε με την υπερκόπωση και την ψυχολογική κατάρρευση.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΕΦΥΓΑΝ»... ΗΔΗ 500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΕΦΥΓΑΝ»... ΗΔΗ 500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ