2016-06-09 11:08:39
Φωτογραφία για Μήπως να κάνουμε τον Ψινάκη, Πρωθυπουργό;
Όσοι είχαν την ατυχία (εκτός των κλακαδόρων) να βρεθούν στο «φόρουμ» της ΝΔ για την απασχόληση, θα περίμεναν να ακούσουν κάποια συγκεκριμένη πρόταση.Όχι γιατί η ΝΔ είναι κυβέρνηση, αλλά γιατί θέλει να γίνει και μάλιστα θέλει να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να κυβερνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και γιατί να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Γιατί αυτός λέει ότι θα τα καταφέρει, θα φέρει επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας που δεν φέρνει ο Αλέξης Τσίπρας;

Και πώς θα το κάνει αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Δεν ξέρουμε!! Δεν μας το είπε χτες στο «φόρουμ» για την απασχόληση. Μας είπε γενικά για το πρόβλημα σαν ένας καλός δημοσιογράφος.

Όμως γενικόλογες αοριστίες, δεν είναι αυτό που περιμένει κάποιος να ακούσει από αυτόν που θέλει να φύγει ο Τσίπρας και να έρθει Αυτός!

Την ώρα που η ανεργία καλπάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στήνει κομματικές φιέστες με τα λεφτά της χρεοκοπημένης ΝΔ για να εμφανιστεί ως καλύτερος εφαρμοστής του Μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου.

Δεν είναι αυτό που περιμένει η κοινωνία από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πολύ πιο πρακτικός και παραγωγικός για την Ελλάδα είναι ένας Ψινάκης (που παλεύει για τον Μαραθώνα του και φέρνει συνεχώς επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας) παρά ένας Μητσοτάκης.

«Ο Κεντροδεξιός»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ