2016-06-10 01:33:10
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ - Μήνυμα για την συμμέτοχη στην πορεία της 15 Ιουνίου και πίο πέρα....
1ον Έξω από την Ευρώπη τών φαύλων εξουσιαστών 2ον Έξω από το Ευρώ και άμεση επιστροφή στό εθνικό νόμισμα .(Τό νόμισμα είναι μέσον συναλλαγής καί όχι αξία)

3ον Επανακαθορισμός τής εξωτερικής μας πολιτικής με βάση το εθνικό συμφέρον.

4ον Καταγγελία όλου τού χρέους που επέβαλαν στον λαό παράνομα για να ικανοποιηθούν ξένα συμφέροντα και αντιμετώπιση τών νόμιμων χρεών τού κράτους, σύμφωνα με τα διεθνή καθιερωμένα.

6ον Διαγραφή τών χρεών τών νοικοκυριών και όλων τών παραγωγικών κλάδων προς το δημόσιο, τις τράπεζες και τούς Οργανισμούς κοινής ωφελείας διότι αυτοί έχουν προεξοφληθεί στό πολλαπλάσιο τής αξίας τους, αλλά καί γιά επανεκκίνηση τής οικονομίας. Δέν παραγράφονται τα χρέη τών κομμάτων τα οποία χρεώνονται οι διαχειριστές τους και θα επιστραφούν στο δημόσιο.

7ον Επιστροφή από τις τράπεζες και το δημόσιο, τού πληρωμένου ποσού από το ακίνητο που κατασχέθηκε.


8ον 'Αμεση διεκδίκηση τού εθνικού χρέους από την Γερμανία και καταγγελία όλων τών άνομων και παράνομων συμφωνιών που έγιναν με τούς υποτιθέμενους δανειστές.

9ον Επανεξέταση όλων τών συμβάσεων τού δημοσίου, των αποκρατικοποιήσεων, τής μεταβιβάσεως τών τραπεζών καί δημόσιας περιουσίας. Οι πράξεις είναι παράνομες διότι έχουν παραβιαστεί θεμελειώδεις συνταγματικές αρχές, συνεπώς άκυρες. Γι αυτό κάθε εμπλεκόμενος άμεσα ή έμμεσα στήν παρανομία, θα κληθεί να πληρώσει την ζημεία πού προέκυψε στό κοινωνικό σύνολο καί ιδιώτες. Καθιστούμε υπέυθυνες τίς εισαγγελικές καί δικαστικές αρχές οι οποίες αν δεν επέμβουν έγκαιρα θα θεωρηθουν συνυπεύθυνες και θα συμμετασχουν με τους πολιτικούς στήν αποκατάσταση τής ζημείας.

10ον Επανεξέταση τού ασφαλιστικού, με κατεύθυνση την δίκαιη, μόνιμη και με πνεύμα ενοποιήσεως διευθέτηση, το οποίο δεν θα μπορέσουν πλέον να διαταράξουν συντεχνιακές νοοτροπίες τις οποίες καλλιέργησαν οι ξενόδουλες κομματικές φατρίες.

11ον Βραχυπρόθεσμος στόχος η οριστική κατάργηση τών κομμάτων διότι αυτά, μέσα από τούς φονικούς διχασμούς, απεδείχθησαν εκφραστές ντόπιων καί ξένων φατριών, με αποτέλεσμα να μας έχουν φέρει στο χείλος τής καταστροφής και τής παγκόσμιας καταισχύνης από τα πρώτα βήματα τού νέου Ελληνικού κράτους μέχρι σημερα.

12ον Απόλυτη, σαφέστατη, αυστηρά κατοχυρωμένη διάκριση ανάμεσα στίς τρεις εξουσίες.

13ον Οι εκλογές τής νομοθετικής καί εκτελεστικής εξουσίας, θα γίνονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο καί υποχρεωτική πολυσταυρία ( 'Οσες έδρες, τόσοι καί σταυροί). Δέν θα ἐχουν δικαίωμα τού εκλέγεσθαι όσοι συμμετείχαν ενεργά στήν ψήφιση και επιβολή τών μνημονίων, όσοι ενέχονται σε κάθε μορφής οικονομικά σκάνδαλα.

14ον Ο πρόεδρος τού κράτους, θα επιλέγεται με άμεση ψηφοφορία μέσα από κατάλογο υποψηφίων. Ο δεύτερος σε ψήφους θα είναι ο αντιπρόεδρος καί οι επόμενοι 10 θα αποτελούν τό συμβούλιο τού προέδρου με αρμοδιότητες πάνω σε θέματα εθνικής παιδείας, πολιτισμού, εθνικών καί περιβαντολογικών στρατηγικών.

15ον Τό ίδιο και ο πρωθυπουργός ο οποίος θα επιλέγει τούς υπουργούς μέσα από τούς αντίστοιχους χώρους στούς οποίους έχουν καταξιωθεί και ποτέ μέσα από το νομοθετικό σώμα παρά μόνον μετά παρέλευση τετραετίας από τήν θητεία. (π.χ. ο υπουργός άμυνας, μέσα από τόν στρατό κλπ.)

16ον Οι υποψήφιοι για το νομοθετικό σώμα, θά είναι δεκα ανά περιφέρεια καί πέντε από καθε ήπειρο με την Αμερική να χωρίζεται σε δύο Θα επικρατεί το σύστημα τής υποχρεωτικής πολυσταυρίας για να κτυπηθεί έτσι ο φατριασμός. Δηλαδή όσες έδρες ανά περιφέρεια και τόσοι σταυροί. Αυτοί θα πέρνουν εισηγήσεις από την Τ.Α., κοινωνικούς φορείς αλλά καί από μεμονωμένα ενεργά άτομα.

17ον Όλοι οι εκλεγμένοι και δημόσιοι διαχειριστές, θα λογοδοτούν και θα είναι ανακλητοί.

18ον Τα μέσα πληροφορήσεως θα διαθέτουν διαρκώς και υποχρεωτικά, το ένα τρίτο τού χρόνου τους για τήν βουλή και το βήμα τού λαού με πρωτεραιότητα σε όσους αγωνίστηκαν ενάντια στην μνημονιακή κατοχη. Ανακαλούνται οι άδειες όσων εξυπηρέτησαν μνημόνια.

19ον Επιτροπή από δικαστικούς θα εκσυγχρονήσει τόν εσωτερικό κανονισμό τής δικαιοσύνης ο οποίος θα εγκριθεί από την μέλουσα βουλή.

20ον Καταργούνται οι δήμοι με την σημερινή τους μορφή και επανέρχεται το προηγούμενο καθεστός τών κοινοτήτων, με πλήρη δημοκρατική δομή, διαφάνεια, ουσιαστικές αρμοδιότητες καί μέσα από ενιαίο ψηφοδέλτιο, με το σύστημα τής υποχρεωτικής πολυσταυρίας για να κτυπηθεί ο φατριασμός τών συμφερόντων..

21ον Στήν θέση τών σημερινών διευρυμένων δήμων συστήνονται ενώσεις κοινοτήτων.

22ον Τα Κέντρα Εξυπηρετήσεως Πολιτών, θα λειτουργούν σε ευρύτερο πεδίο δράσεως.

23ον Επανεκσυγχρονισμός τών Ενόπλων δυνάμεων, αποκομματοκοποίηση τού στρατού, αυστηρός εσωτερικός κανονισμός για την αξιοκρατία, με βαρύτατες κυρώσεις σε όσους παρεμβαίνουν με οποιονδήποτε τρόπο στην λειτουργία τού στρατεύματος.

24ον Επανασύσταση τών πολεμικών μας βιομηχανιών.

25ον 'Ελεγχος τών συνόρων καί επανεξοπλισμός τών συνοριοφυλάκων μέ σύγχρονα μεσα.

26ον Σύσταση επιτροπής εξωτερικής πολιτικής καί άμυνας με πυρήνα τον πρόεδρο τής δημοκρατίας, τόν υπουργό εξωτερικών, τούς αρχηγούς τών τριών κλάδων τού στρατού οι οποίοι στό μέλλον θα αποτελούν διαρκή συμβουλευτικά μέλη.

28ον Χάραξη νέας φορολογικής πολιτικής με κατεύθυνση την ανάπτυξη, τήν απόλυτη διαφάνεια, το περιβάλλον, τήν ατομική αξιοπρέπεια, το δημογραφικό τών Ελλήνων, τις κοινωνικές ισορροπίες, απλοποίηση τού φορολογικού συστήματος και απαλλαγή τών μικροεισοδηματιών από φορολογικές διαδικασίες.

29ον Κατάργηση παραβόλων εκτός τών δικαστικών, τελών και εισφορών, όταν οι αντίστοιχες υπηρεσίες καλύπτονται από τους φόρους τών πολιτών.

30ον Δραστική αποκομματικοποίηση κράτους και παιδείας, διαφάνεια σε προσλήψεις, αυστηροί εσωτερικοί κανονισμοί πού θα επιβάλλουν μέχρι αποκατάσταση ζημειών από επίορκους ή ανεπαρκείς λειτουργούς

31ον Παιδεία Ἑλληνική πού να στηρίζει τήν ποιότητα και την δημιουργική σκέψη με βάση τίς διαχρονικές αξίες τού Ελληνισμού πού τίς σέβονται σέ όλον τόν κόσμο καί τίς ποδοπατούν βάναυσα στήν χώρα καταγωγής των.

32ον Άμεση εκκαθάριση τής χώρας από λαθρομετανάστες και εκκαθάριση τών εκλογικών καταλόγων από τις παράνομες πολιτικοποιήσεις .

33ον Ο λαός, δέν εγκρίνουμε τίς παραγραφές που έκαναν μεταξύ τους οι πολιτικοί απατεώνες για να αλληλοκαλύπτονται και θα περασουν όλοι από δίκες αναδρομικά σέ βάθος 25ετίας, ξεκινώντας από όσους μας έμπλεξαν με ΔΝΤ και μνημόνια .

34ον Η κατοικία τού πολίτη, είναι ιερό άσυλο και η υπεράσπισή της απέναντι στον ιδιώτη ή στον κρατικό εισβολέα, ιερό και ατιμώρητο δικαίωμα.

Επαναφέρουμε τόν νόμο τού Ιωάννη Καποδίστρια σύμφωνα με τόν οποίον κανένας δεν μπορεί να ασκεί δημόσια καθήκοντα αν έχει γίνει μέλος σε μυστικές εταιρείες ή λέσχες.

Τελικό μήνυμα :αποδείχτηκε ότι το κόμμα, προέρχεται από τό κόπτω. Κομματιάζω τήν κοινωνία και διασπώ τούς έντιμους πολίτες για να επικρατήσουν οι παραλλαγμένες σε "δεξιές" , " αριστερές" καί "σοσιαλιστικές", φατρίες συμφερόντων.

Σκοτώνουμε λοιπόν τον ιό που έριξαν στην συνειδησή μας, που μας διχάζει με τον διπλανό, μας καταδυναστεύει για τα δικά τους συμφέροντα, ψηφίζουμε, διαδίδουμε, παλεύουμε μέχρι εσχάτων για να υλοποιηθεί αυτό μας τό ψήφισμα .

Καλούνται οι δικαστικοί, οι συμβολαιογράφοι και οι δικηγόροι να απέχουν από τίς εργασίες τους μέχρι να παραιτηθούν οι πολιτικοί δυνάστες.

Να κηρύξουν οι εκπαιδευτικοί απεργεία διαρκείας και οι πολίτες να απέχουν από κάθε πληρωμή πρός το δημόσιο διότι ο ιδρώτας τους ενισχύει ξένα συμφέροντα.

Οι στρατηγοί δέν επιτρέπεται να ανέχονται τόν ευτελισμό τών ενόπλων δυνάμεων όπου έχουν καταντήσει τούς στρατιώτες σε άμισθες φιλιππινέζες τών σκοτεινών εισβολέων και τα στρατόπεδα σε κέντρα φιλοξενείας τών εν δυνάμει εσωτερικών μας εχθρών.

Όσοι παραβλέψουν αυτήν μας τήν απόφαση θα θεωρηθούν αύριο συνυπευθυνοι στήν προδοσία.

Μέχρι να ισορροπήσουμε, ο ένας οφείλει να βοηθά τόν άλλον στίς ανάγκες του. Νά αγοράζει από τον φτωχό ότι τού περισσεύει καί να αδιαφορεί γιά ταμειακές μηχανες. Διότι οι εισπράξεις πάνε σε ξένες τσέπες, διότι διάφορες κοινωνικές ομάδες μεταξύ τών οποίων αλλοδαποί, πουλάνε ελεύθερα, ενώ σακατεύουν με βαριά πρόστιμα τόν γέροντα που αναγκαστικά πωλούσε λίγα σκόρδα, ακριβώς επειδή είναι Έλληνας !

Μήν προβληματίζεσαι για το ποιοί είμαστε οι συντονιστές! Είναι πολλοί οι άξιοι δίπλα σου τούς οποίους δέν βλέπεις διότι το σύστημα σε τύφλωσε με τα σκουπίδια του.

Θά φανούν, γιατί οι φτηνοί είναι για τα εύκολα ενώ οι άξιοι εμφανίζονται στα δύσκολα !

Εμπρός λοιπόν ! Διάδωσέ το και προχώρα ... Οταν συνειδητοποιήσει η κοινωνία γνήσιες αρχές, αυτές γίνονται κοινό αίτημα . Οι αρχές αυτές θα απορροφήσουν καθε μεμονομένη γνήσια πατριωτικη δράση και θα προωθήσουν τους πολίτες σε κοινή πορεία . Αποφεύγετε να στηρίζετε ανθρώπους πού λένε ότι είναι πατριώτες καί καταφέρονται εναντίον άλλων πατριωτών διεκδικόντας τήν μοναδικότητα.

Μην φοβάσαι το θέμα τής οικονομίας. Η αγροτική μας οικονομία, ο τουρισμός, η εμπορική ναυτιλία, έχουν άμεσο δυναμισμό. Μόλις αλλάξει η πολιτική τού κράτους απέναντι στίς επιχειρήσεις, θα επιστρέψουν καί όλες αυτές πού εξαναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν καί ακόμη περισσότερες από τούς Έλληνες τού εξωτερικού, μέ αποτέλεσμα να δοθεί παραγωγικό αντίκρισμα στήν νέα μας δραχμή η οποία θά εκδίδεται από καθαρά Ελληνική τράπεζα.

ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ : ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ. (ΠΡΟΕΔΡΟΣ- ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ)

ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ .

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Η ΝΕΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ .

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Όλες αυτές οι αρχές θα ενσωματωθούν στό νέο σύνταγμα .

Μελέτησε, διάδωσε, πάλεψε μέ πείσπα σε όλα τα μέτωπα γιά να γινει πραγματικότητα αυτό τό ψηφισμα.

Μήν ψάχνεις για τον αρχηγό που θα εκμεταλλευτεί τήν δύναμή σου. Εσύ αποτελείς την δύναμη καί ασκήσου μέ πάθος, χωρίς κανέναν φοβο να την διαχειριστείς. Γιατί ο φόβος, σημαίνει σκλαβιά Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Οι συντονιστές .
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ