2016-06-10 12:41:14
Φωτογραφία για «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΛΙΟΥ...»
Μιλώντας στο sportfm.gr, ο πατέρας του Απόστολου Βέλλιου, Κώστας, ανέφερε πως παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, προτεραιότητα του γιου του είναι η Αγγλία και η… Έβερτον.

Ένα από τα πιο «hot» ονόματα του καλοκαιριού είναι αυτό του Απόστολου Βέλλιου. Ο επιθετικός του Ηρακλή βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Μεταξύ αυτών ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, αλλά και η Νότιγχαμ.

Στις δηλώσεις του ο πατέρας του, Κώστας, ανέφερε πως προτεραιότητα του 24χρονου φορ είναι το αγγλικό πρωτάθλημα και περιμένει να γίνει πρόταση από την Έβερτον, ωστόσο δήλωσε άγνοια περί πρότασης της Νότιγχαμ για τον ποδοσφαιριστή.

«Δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν. Γράφονται συνέχεια πολλά πράγματα, μια τον θέλει η ΑΕΚ, μετά ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Νότιγχαμ. Ο Απόστολος γυρίζει σήμερα από την Αυστραλία, θα πάει διακοπές για μερικές ημέρες και όταν επιστρέψει θα το συζητήσουμε», ανέφερε αρχικά.

Για το αν υπάρχει πρόταση από την Νότιγχαμ και ποια είναι η προτεραιότητά του: «Όχι, απ’ όσο γνωρίζω εγώ δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Ο Απόστολος θέλει φυσικά να πάρει και χρήματα ο Ηρακλής. Όμως, το μυαλό του είναι στην Αγγλία, αυτή είναι η προτεραιότητά του. Περιμένει πρόταση από την Έβερτον, θέλει να επιστρέψει εκεί. Τώρα έπαιξε και στην Εθνική, σίγουρα τον είδαν (από την Έβερτον). Ωστόσο, δεν έχει ακόμη ούτε προπονητή η Έβερτον. Οπότε, περιμένει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ