2016-06-10 12:45:45
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο μικρός Δημήτρης που γεννήθηκε με το μεγάλο σεισμό το 2008
«Γεννήθηκα ξεχωριστός γιατί στις 8 Ιουνίου έγινε σεισμός. Κουνήθηκα αρκετά αλλά με κράτησε η μαμά»!

Έτσι ξεκινάει το προσκλητήριο για τα βαφτίσια του μικρού Δημήτρη Νασιώτη. Οι γονείς του 8χρονου σήμερα Αχαγιώτη, Νικόλαος Νασιώτης και Χριστίνα Δημητρακοπούλου, όπως αναφέρει σήμερα η ΓΝΩΜΗ, έχουν να θυμούνται εκείνη τη θλιβερή μέρα για τους συμπολίτες τους, τη «ζωή» που διάλεξε να έρθει την ώρα του μεγάλου τρόμου και απώλειας για δύο οικογένειες στην Αχαγιά.

Ο μικρός Δημήτρης γεννήθηκε ακριβώς την ώρα που ο σεισμός «σάρωνε» την πόλη του, «σπάζοντας» τη μαύρη σιωπή εκείνου μεσημεριού με το το γλυκό του πρώτο κλάμα!

Η μητέρα του λοιπόν, ήθελε να αποτυπώπει τα συγκεχυμένα συναισθήματα εκείνης της μέρας στο προσκλητήριο του μικρού για τα βαφτίσια του!

Ο 8χρονος, γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 8 Ιουνίου που γεννήθηκε στη Μαιευτική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο Δημήτρης Νασιώτης, δεν θέλει ποτέ πια η πόλη του να ζήσει τέτοια καταστροφή. Τα χαμόγελα που είχαν στο πρόσωπό τους οι γονείς του, εκείνο το μεσημέρι, θέλει να κρατήσουν για πάντα, τόσο για την οικογένειά του, όσο για τους φίλους και συγγενείς, για όλους… στον τόπο του που τόσο σκληρά δοκιμάστηκε τη εκείνο μεσημέρι της 8ης Ιουνίου του 2008.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ