2016-06-10 13:16:14
Φωτογραφία για Η δήλωση του Fernando Alonso: Θα φύγω από τη F1 αν...
O Fernando Alonso ελπίζει πως οι αλλαγές στις προδιαγραφές των μονοθεσίων να κάνουν τα αυτοκίνητα πιο γρήγορα και πιο διασκεδαστικά. Σε διαφορετική περίπτωση λέει πως θα εγκαταλείψει την F1 στο τέλος του 2017 όταν λήγει και το συμβόλαιό του με την McLaren.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός αναφέρεται σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ούτε η πρώτη που ασκεί κριτική και εκφράζει παράπονα για τις επιδόσεις των μονοθεσίων και για το κατά πόσο η εμπλοκή του πλέον με το σπορ τον κρατά ευτυχισμένο.

Λίγους μήνες πριν είχε πει πως η Formula 1 πέρασε από την εποχή που είχαμε γρήγορα αυτοκίνητα σε μια νέα εποχή που τα αυτοκίνητα είναι πιο αργά και αρκετά πιο βαρετά. Είναι χαρακτηριστικό πως τώρα είμαι -είπε- επτά με οκτώ δευτερόλεπτα πιο αργός από όσο γύριζα πριν από οκτώ χρόνια και αυτό, τόνισε ο Αlonso, δεν έχει να κάνει με εμένα.

Ωστόσο φαίνεται να είναι βέβαιος πως οι προγραμματισμένες για το 2017 αλλαγές στους κανονισμούς το 2017, θα κάνουν τα μονοθέσια πιο γρήγορα και ανταγωνιστικά.

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό του μέλλον, εάν εγκαταλείψει την F1, είπε πως ονειρεύεται να κερδίσει τις 24 Ώρες του Le Mans, ενώ παλαιότερα είχε πει πως ένας άλλος στόχος του είναι η νίκη στα 500 Μίλια της Indianapolis.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ