2016-06-10 15:26:59
Φωτογραφία για Η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο
Με την διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα στην ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αεροπορίας το γήπεδο των Φιλιατρών ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το άθλημα του ποδοσφαίρου 2016.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς κατάφερε στα πέναλτι να κερδίσει την Αεροπορία.

Ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 1-1 τόσο στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού όπως και στην παράταση

Τα γκόλ πέτυχαν ο Μακρίδης (Αεροπορία) και παίκτης της Κέρκυρας στο 10' και ο  Τζανέτος (Αστυνομία) παίκτης της Προοδευτικής στο 30' .

Ενας αγώνας γιορτή με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με πολύ καλή τακτική και από τις 2 ομάδες,με την ομάδα της Αεροπορίας να αγωνίζονται παίκτες που αγωνίζονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όπως ο Καρανίκας ,ο Σεντεμέντες ,Σωτηράκος ,Αρκούδας,Τζαβέλας,Μακρίδης κ.α.

Το τρόπαιο το σήκωσε τελικά για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας αφού ο εκπληκτικός Γιώρας απέκρουσε 2 πέναλτι του Αρκούδα και Σωτηροπούλου ενώ για την ομάδα της ΕΛ.ΑΣ ευστόχησαν οι Τζανέτος,Τσίτσαρης,Γιώρας,Ταμπάκης ενώ αστόχησε ο Καρακάσης


Τις απονομές έκανε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιωτης Κατσίβελας και  ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Γεωργόπουλος

Τον τελικό σφύριξε ο διαιτητής Superlleague Αριστοτέλης Βάτσιος,με βοηθούς τους Άγγελο Αδαμόπουλο- Γιώργο Σταυρουλάκη και 4ο τον Δημήτρη Μανιώτη.

Συγχαρητήρια στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ε.Δ. για την εξαιρετική διοργάνωση  φέρνοντας για άλλη μια φορά μια γιορτή του ποδοσφαίρου στην περιφέρεια.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: (Τσιμπάκης) Γιώρας,Ασλανίδης,Σαμαράς (100'Γκιόλας),Στεργιάκος,Καρακάσης,Τσίτσαρης,Ταμπάκης,Ντόσκας,Μπουγάτσιας,(80'Μπαξεβάνης),Τζανέτος,Μητρόπουλος (55' Παπανδρέου ,75'Χαραλάμπους)

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ:(Μαγγίνας)Κουρουπάκης,Θάνος,Αρκούδας,Σεντεμέντες,Σωτηράκος,Καλοχωρίδης ,Λερογιαννης,Σιωρος(50'Αργείτης),Τζαβέλας(Πλακίδας),Καρανίκας,Μακρίδης,
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ