2016-06-10 18:23:15
Φωτογραφία για ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ Π. ΜΑΥΡΙΚΟΥ
Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η σορός του απανθρακωμένου οδηγού της Porsche Cayenne ανήκει στον εκδότης της «Ακρόπολης» Παναγιώτη Μαυρίκο. 

Η ιατροδικαστική υπηρεσία αναμένεται να ενημερώσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση ότι υπήρξε ταυτοποίηση του DNA του εκδότη Π. Μαυρίκου με την σορό που απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, η σύζυγος του Π. Μαυρίκου κλήθηκε και αναγνώρισε τα τιμαλφή που φόραγε ο άντρας της. Όπως ανέφερε, νωρίτερα, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αρμόδιος αξιωματικός, όλα τα ενδεχόμενα για το συμβάν παραμένουν ανοιχτά.

Εν τω μεταξύ, μηνυτήρια αναφορά κατ'αγνώστων για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατέθεσε η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου. Σε γραπτή ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, αναφέρεται ότι η σύζυγος του Π. Μαυρίκου, συνοδευόμενη από δικηγόρο του δικηγορικού γραφείου του, κατέθεσε την αναφορά στο τμήμα ασφαλείας της κατοικίας της.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Στη μηνυτήρια αναφορά  ορίζονται ως τεχνικοί μας σύμβουλοι ο Νικόλαος Διαμαντής υποστράτηγος πυροσβεστικού σώματος, ειδικός σε θέματα διερεύνησης εμπρησμών και ο Γ. Ραυτογιάννης, βαλλιστικός-εξεταστής ιχνών εργαλείων.

Ο λόγος που υπεβλήθη η ως άνω αναφορά είναι ότι η οικογένεια του εκλιπόντος με αυτόν τον τρόπο και με τους τεχνικούς της συμβούλους, επιθυμεί να βοηθήσει τους διορισθέντες από την ελληνική αστυνομία πραγματογνώμονες, ώστε να διεκπεραιωθεί ταχύτατα η πραγματογνωμοσύνη και σε συνδυασμό με τις ειδικές γνώσεις τους να εκδοθεί ένα πλήρες και αναμφισβήτητο πόρισμα».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ