2016-06-11 01:52:28
Φωτογραφία για Ποιος είναι ο άτυπος σύμβουλος του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ με το πολύ βεβαρημένο παρελθόν;
http://www.parapolitika.gr/

Είναι πρώην γιατρός του ΙΚΑ, έχει πρόσβαση ακόμη και σε απόρρητες πληροφορίες του οργανισμού και το όνομά του δεν υπάρχει σε κανένα ΦΕΚ!

Εκκωφαντικοί είναι οι ψίθυροι στους διαδρόμους του ΕΟΠΥΥ για τον άτυπο σύμβουλο του αντιπροέδρου, ο οποίος μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στο κτίριο, συμμετέχει στις συσκέψεις και φαίνεται να έχει πρόσβαση ακόμη και σε απόρρητες πληροφορίες. 

Το όνομα του πρώην γιατρού ΙΚΑ νυν συνταξιούχου δεν έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ ούρε σε άλλο κυβερνητικό έγγραφο. Παρά ταύτα η καθημερινή του παρουσία δηλώνει ότι αποτελεί το δεξί χέρι του αντιπροέδρου όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα Νέα στη στήλη "Μικροπολιτικός". 

Αρκετοί ωτόσο είναι αυτοί που έχουν θορυβηθεί εξαιρίας του γκρίζουν βιογραφικού του. Το όνομα του συνταξιούχου γιατρού έχει συνδεθεί κατά το παρελθόν με τη βιομηχανία μαϊμού επιδομάτων και συτάξεων αναπηρίας, καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος των σχετικών επιτροπών του ΙΚΑ. 

Τα ερωτήματα είναι πολλά: Γνωρίζει ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ τις σήμερα που συνοδεύουν το παρελθόν του; Αν έχει γνώση επί αυτών, τότε ποιος του τον σύστηκε; Και άραγε με ποια ιδιότητα βρίσκεται εκεί;
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ