2016-06-11 08:34:30
Φωτογραφία για Μια διαφορετική μέρα στο ΚΕΕΜ!
Για δεύτερη φορά δόθηκε ευκαιρία σε Πολιτιστικούς φορείς του Ευρώτα να χαρίσουν στιγμές ψυχικής ανάτασης στους νεοσυλλέκτους του ΚΕΕΜ Σπάρτης.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, τμήμα του Χορευτικού Ομίλου Σκάλας παρουσιάζοντας Ελληνικούς χορούς με επικεφαλή τον δάσκαλο χορού Παρασκευόπουλο Ηλία και το Μουσικό σχήμα «Φαντασία» αποτελούμενο από τους Τομα Φλορίν, Χιώτη Χρήστο, Ξερακιά Νικολέτα και Μπασουράκο Παναγιώτη, έδωσαν την ευκαιρία στους νεοσύλλεκτους να ξεφύγουν λίγο από την εκπαίδευση του νεοσύλλεκτου και να διασκεδάσουν.

Όλα τα παραπάνω έγιναν μετά από  σχετική έγκριση του Ταξιάρχου του ΚΕΕΜ Ρεκουνιώτη Αθανασίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος Ρεκουνιώτης Αθανάσιος, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες του ΚΕΕΜ, καθώς και ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας Ταξίαρχος Μαρουδάς Γεώργιος, συνοδευόμενος από αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Ο οργανωτής και επιμελητής της εκδήλωσης Διαμαντάκος Δημήτριος, ευχόμενος προς τους νεοσύλλεκτους, αφιέρωσε την εκδήλωση στη μάνα του στρατιώτη που νοερά συνοδεύει το παιδί της και στη νέα του ιδιότητα.

Στο τέλος της όμορφης αυτής εκδήλωσης και της ζεστής φιλοξενίας, δόθηκε υπόσχεση από τον κ. Διαμαντάκο Δημήτριο προς τον κ. Ταξίαρχο ότι οι πολιτιστικοί φορείς του Ευρώτα θα είναι πάντα παρών σε κάθε κάλεσμα.

ΠΗΓΗ: http://www.apela.gr/article/122278/mia-diaforetiki-mera-sto-keem-spartis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα Γραμματόσημα Disney
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα Γραμματόσημα Disney
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ