2016-06-11 09:13:11
Φωτογραφία για Βελτιώνεται ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας
Το Σάββατο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται πρόσκαιροι όμβροι στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός.  στα ορεινά. Στις Κυκλάδες θα αναπτυχτούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ