2016-06-11 14:27:36
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ο Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ
Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος στο πλαίσιο προγραμματισμένων ομιλιών επαφών και συναντήσεων στην Κρήτη με την κάθοδο του στο νησί να προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Ο Υπουργός Εργασίας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Ηρακλείου Β. Λαμπρινό στη Λότζια με τη συζήτηση μεταξύ των δυο ανδρών να διεξάγεται σε θετικό κλίμα. Ο Δήμαρχος και ο Υπουργός συζήτησαν για εργασιακά θέματα και ειδικότερα για θέματα προσλήψεων και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου.

Εκτός από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό και τον Υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο, στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι  βουλευτές Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, ο πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Απόλλωνας Φιλιππής , ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Παυλιδάκης και η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Καλουδιώτη.

Μετά τον δήμο Ηρακλείου ο Υπουργός κατευθύνθηκε στο Επιμελητήριο όπου συναντήθηκε  με στελέχη. Την ίδια ώρα έξω από το Επιμελητήριο ήταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με τους συγκεντρωμένους να εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την πλήρη ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του σήμερα στις 20:00 ο Υπουργός θα συμμετέχει στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αίθουσα Ανδρόγεω με θέμα: «Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις». Αύριο ο κ. Κατρούγκαλος θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο και θα μιλήσει στις 11:00 το πρωί στο ξενοδοχείο «Ερμής», με θέμα: «Τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό - Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα».

cretalive.gr

''The New Daily Mail'' 
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ