2016-06-11 21:05:01
Φωτογραφία για Ζευγάρι στα Τρίκαλα πλήρωσε την …πλεονεξία του
Χειροπέδες από αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων, σε 56χρονο και 48χρονη Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr , ζευγάρι 56χρονου και 48χρονης, με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, ήταν οι δράστες της πρόσφατης εξαπάτησης Τρικαλινών επιχειρηματιών, στους οποίους εμφανιζόταν ως υπάλληλοι του ΕΦΕΤ και υπό την απειλή προστίμων τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά.

Όπως είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr στο πλαίσιο της δράσης τους, κατάφεραν να εξαπατήσουν Τρικαλινό επιχειρηματία, παίρνοντάς του 500 ευρώ, αλλά αντί να εξαφανιστούν, παρέμειναν στην πόλη των Τρικάλων και συνέχισαν την δράση τους.

Σήμερα επιχειρώντας με τον ίδιο τρόπο, να εξαπατήσουν δύο ιδιοκτήτες κρεοπωλείων της πόλης των Τρικάλων, ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και με άμεση επέμβαση των Αστυνομικών της Ασφάλειας, ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνση, προκειμένου την Δευτέρα να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα.

Ταυτόχρονα ερευνάται η δράση του ζευγαριού τόσο σε περιπτώσεις για την πόλη των Τρικάλων, όσο και για άλλες πόλεις της χώρας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Come on England. Now ie the time!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Come on England. Now ie the time!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ