2016-06-12 02:51:20
Φωτογραφία για Λαμία: «Εζησαν» τον τρόμο σε γνωστό Ιατρείο
Απίστευτο θράσος από τον επίδοξο κλέφτη προχθές στις 9.30 το πρωί σε γνωστό Ιατρείο στην Εσλιν Σύμφωνα με πληροφορίες του MAG24, πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο θράσους. Ο επίδοξος κλέφτης έφτασε μια ανάσα από το σημείο που εξεταζόταν ασθενής για να κλέψει από το γραφείο του γνωστού Λαμιώτη γιατρού ότι μπορούσε!

Η ώρα 09.30 το πρωί της Πέμπτης 09 Ιουνίου 2016, στην Εσλιν σε γνωστό Ιατρείο της πόλης! Ενας ασθενής είχε οδηγηθεί στο βάθος των γραφείων στον ειδικό χώρο με τα μηχανήματα για να εξεταστεί από τον Γιατρό! Η γραμματέας οδηγούσε τον ασθενή αφήνοντας για ελάχιστα λεπτά αφύλακτη την αίθουσα υποδοχής. Ενας 40αρης αδύνατος άντρας εισέβαλε στα γραφεία τα ελάχιστα αυτά λεπτά λες και γνώριζε τη διαδικασία!

Η γραμματέας αρχικά άκουσε κάποιους θορύβους και προβληματίστηκε. Επέστρεψε στα γραφεία και είδε τον άντρα να παίρνει από την τσάντα της όσα χρήματα είχε. Και ακολούθησε η παρακάτω λογομαχία:


Γραμματέας: «Τι κάνετε εκεί;…Γιατρέ βοήθεια κλέφτης…»

Κλέφτης: «Κάτι κέρματα παίρνω…ορίστε τα αφήνω στη θέση τους, μη φωνάξετε την αστυνομία…»

Γιατρός προς Γραμματέα: «κλείσε τις πόρτες…μην φύγει Την στιγμή αυτή ο γιατρός ακινητοποίησε τον κλέφτη και με τη βοήθεια της γραμματέας του πήραν πίσω όλα όσα είχε προλάβει να σουφρώσει ο 40αρης. Στο μεταξύ αυτός πρόβαλε αντίσταση, αλλά τον είχαν στριμώξει για τα καλά! Στο τέλος τους παρακάλαγε να μη φωνάξουν την αστυνομία, ότι δεν θα το ξανακάνει και άλλα παρόμοια που λένε συνήθως μπας και κερδίσουν τον οίκτο!

Το έδιωξαν με τις κλωτσιές και τον προειδοποίησαν πως αν μάθουν ότι «ξαναχτύπησε» θα πάνε στην αστυνομία! Η γραμματέας στην τσάντα της είχε περίπου 300 ευρώ για να πάει να πληρώσει κάποιους προσωπικούς της λογαριασμούς. Η κοπέλα όπως άλλωστε και ο γιατρός ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν είχαν ακινητοποιήσει τον κλέφτη και αυτός οπλοφορούσε είτε με κάποιο μαχαίρι ή οτιδήποτε άλλο.

Στην ερώτησή μας γιατί δεν κάλεσαν την αστυνομία, απάντησαν και οι δύο ότι τον λυπήθηκαν!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δυστυχώς παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί όχι μόνο σε ιατρεία αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις. Οι επίδοξοι κλέφτες περνάνε με τη σειρά τα μαγαζιά και όπου δουν «ελεύθερο πεδίο» ορμάνε για πλιάτσικο!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ