2016-06-13 00:28:34
Φωτογραφία για ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ... ΛΙΜΑΝΙ (ΤΟΥ) ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ολυμπιακός και Σπανούλης καταλήγουν σε... νέο τριετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι ο αρχηγός του Θρύλου θα κλείσει την καριέρα του με τα ερυθρόλευκα!

Από τις πρώτες κουβέντες, στο ραντεβού των δύο πλευρών που άρχισε στις 21:00 στα γραφεία της "ARCADIA", υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων.

Τόσο ο Σπανούλης, όσο και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν θέλουν να γίνει... σίριαλ η υπόθεση ανανέωσης του αρχηγού της ομάδας, αυτό άλλωστε μαρτυρά και η κίνηση ο Σπανούλης να πάει στο ραντεβού χωρίς τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, έδειξαν πως σέβονται την προσφορά του "Kill Bill" στον Θρύλο, όσα χρόνια βρίσκεται στο Λιμάνι, ενώ από την πλευρά του ο Λαρισαίος γκαρντ έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους πως ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι του!

Ολα δείχνουν λοιπόν πως ο «V-Span» θα υπογράψει... ισόβιο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό καθώς μετά τα έξι χρόνια που παίζει στους πρωταθλητές, θα μείνει για άλλα τρία χρόνια, κάτι το οποίο αναμένεται να επικυρωθεί σύντομα και τυπικά!

Nα σημειωθεί ότι πριν λίγο, από την Τουρκία ανακοινώθηκε η συμφωνία Ολυμπιακού με Σπανούλη για τα επόμενα 3 χρόνια... Ότι και αν σημαίνει αυτό!

Δείτε το σχετικό "τιτίβισμα" :
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ