2016-06-13 17:17:23
Φωτογραφία για Πώς μπορείτε να καλύψετε τυχαία θραύση κρυστάλλων;
Όλα σχεδόν τα διαμερίσματα, οι μονοκατοικίες, τα εξοχικά, τα καταστήματα, οι επιχειρήσεις και άλλα οικοδομήματα φέρουν εσωτερικές ή και εξωτερικές επιφάνειες από τζάμια/υαλοπίνακες κρύσταλλα ή καθρέπτες.

Ενδεικτικά παραδείγματα «τζαμένιων» επιφανείων αποτελούν τα παράθυρα, οι πόρτες, οι ντυμένες επιφάνειες των μεγάλων κτηρίων, οι βιτρίνες, τα χωρίσματα των καταστημάτων κ.α. Επίσης μέρος της διακόσμησης ενός χώρου μπορεί να είναι φορητά αντικείμενα από κρύσταλλο όπως οι καθρέπτες!

Η ζημιά στα κρύσταλλα αποζημιώνεται ως συνέπεια των καλυπτόμενων κινδύνων. Π.χ., εάν μια οικία είναι ασφαλισμένη για σεισμό και τα κρύσταλλα σπάσουν κατόπιν εκδήλωσης του σεισμού τότε ο ασφαλισμένος θα αποζημιωθεί. Ανάλογα και σε περίπτωση φωτιάς κτλ.

Η κάλυψη τυχαίας θραύσης κρυστάλλων από οποιαδήποτε αιτία αποτελεί μια επιπλέον κάλυψη μέσα στα πακέτα ασφάλισης των κατοικιών και των επιχειρήσεων και αφορά είτε το κτήριο είτε και το περιεχόμενο. Είναι ευθύνη του ασφαλιστή να ενημερώσει τον πελάτη. Άλλωστε θα έχει και αυξημένη προμήθεια.


Υπάρχον και κάποιοι άνθρωποι που δεν τα πάνε καλά με σπασίματα τζαμιών και καθρεπτών. Σαν ασφαλιστές ας δείξουμε κατανόηση και να του εξηγήσουμε ότι δεν είναι αποτέλεσμα γρουσουζιάς ένα τυχαίο σπάσιμο ή αιφνίδιο ή απρόβλεπτο στις ημέρες μας. Το απρόβλεπτο το ανέτρεψαν οι τρομοκρατικές ενέργειες, οι διαδηλώσεις και πολιτικές συγκρούσεις. Είναι σίγουρο ότι οι αγανακτισμένοι διαδηλωτές σε διαφορές χώρες σπάνε και τζάμια. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε δεν έχει σημασία όταν κάποιος υποστεί ζημία.

Καιρός να αφήσουμε πίσω τις προλήψεις! Σε περίπτωση ζημιάς όλες οι ημέρες του μήνα είναι ασφαλισμένες αρκεί να έχετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ισχύ! Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να αποτελέσει ακόμα μια λύση ενάντια σε οποιαδήποτε δεισιδαιμονία ή τρομοκρατική ενέργεια. Τηλεφωνήστε του επειδή η Γαλλία και η Τουρκία έχουν να μας διδάξουν ότι πρέπει να ξαναδούμε τις καλύψεις του συμβολαίου μας πριν γίνουν όλα σκόνη και θρύψαλα...
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ