2016-06-13 18:55:52
Φωτογραφία για ΠΟΛΑΚΗΣ για αυτούς που τον αποδοκίμασαν: “Ασε τα σκυλιά να ουρλιαζουν”!
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αναπληρωτής... υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έδωσε την δική του εκδοχή για τα γεγονότα που σημειώθηκαν το μεσημέρι κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Ο κ. Πολάκης τα είδε όλα καλά και όπως γράφει είχε μια εξαιρετική κουβέντα με όλους τους φορείς στο νοσοκομείο, ενώ ως υποσημείωση με το γνωστό του ύφος κάνει λόγο για δέκα ακροδεξιούς και πέντε ΛΑΕτζήδες που ήθελαν φασαρία για τα κανάλια. Καταλήγει γράφοντας «συνεχίζουμε και άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«Εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεραπετρα με τους φορείς του νοσοκομείου ,την επιτροπή των κατοίκων ,το δήμαρχο ,τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου .Αναλυση του τι εχουμε κάνει μέχρι τωρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου ιεραπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού.

Υ.γ το show απο δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν «φασαρία» δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ουτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο .ΣΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ