2016-06-13 23:03:27
Φωτογραφία για 85ο Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης
Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου ολοκληρώθηκε, την Κυριακή 10 Ιουνίου, το 85ο Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης.

Η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας βρέθηκε εκεί με 7 αθλητές/-τριες, τους: Ζαχαρούλης Αχιλλεάς, Αληπρασίτης Γιώργος, Καταραχιά Ευαγγελίνα, Χαλιαμπάλια Γεωργία, Παππά-Δαλιού Νεφέλη, Μπακογιάννη Μαρία και Φραγκογούλα Ευανθία.

Η πιο αξιόλογη παρουσία ήταν αναμφίβολα της αθλήτριας Καταραχιάς Ευαγγελίνας, η οποία  έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και η οποία συμμετείχε σε τρεις τελικούς:

4η στα 400μ. ελεύθερο

5η στα 200μ. και 800μ. ελεύθερο

Για τους μικρούς σε ηλικία αθλητές του ΝΟΛ ήταν μεγάλη εμπειρία που συμμετείχαν στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός και που μπόρεσαν να κολυμπήσουν δίπλα στα μεγάλα ονόματα της ελληνικής κολύμβησης. Ένα μήνα πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών τον Ιούλιο και ενώ βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, κατάφεραν να βελτιώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη σοβαρή δουλειά των δύο προπονητών: Οικονόμου Ζήση και Αναστασιάδου Μαρία.

Τελικός απολογισμός για το ΝΟΛ η 17η θέση στις γυναίκες και η 20η θέση στη γενική βαθμολογία ανάμεσα στα 68 σωματεία που συμμετείχαν.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ