2016-06-17 12:28:09
Φωτογραφία για Καταδίκη μαιευτήρα γυναικολόγου για φακελάκι
Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων έκρινε ένοχο για παθητική δωροδοκία μαιευτήρα γυναικολόγο καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή. Σύμφωνα με την κατηγορία ο γιατρός  ζήτησε και πήρε «φακελάκι» 400 ευρώ από τους συγγενείς εγκύου, η οποία νοσηλευόταν, τον Μάρτιο του 2009, στο...

Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε καισαρική.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε και ακολούθησε η επ' αυτοφώρω σύλληψη του 54χρονου γιατρού. O σύζυγος και ο πατέρας της νοσηλευόμενης κατήγγειλαν ότι ο πρώτος έδωσε 300 ευρώ και αργότερα ο δεύτερος έδωσε άλλα 100 ευρώ.

Ο μαιευτήρας κατά την απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε  ότι ουδέποτε στη ζωή του έχει πάρει «φακελάκι». «Να μου κοπούν τα χέρια αν πάρω χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.  Πρόσθεσε μάλιστα,  ότι το χρηματικό ποσό που κατηγορείται ότι πήρε δεν βρέθηκαν ποτέ πάνω του, ενώ κατήγγειλε ότι οι οικείοι της εγκύου, αναίτια, τον προπηλάκισαν και χειροδίκησαν εναντίον του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ΄ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο (Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο) είχε επιβάλει στον μαιευτήρα γυναικολόγο  φυλάκιση δύο ετών με αναστολή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ