2016-06-19 14:16:10
Φωτογραφία για ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ : ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Λίγη ώρα μετά την ισοπαλία της Ισλανδίας απέναντι στην Ουγγαρία ο Άλφρεντ Φινγκμπόγκασον μίλησε στο SDNA για τους λόγους που έφυγε από τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Άουγκσμπουργκ, μίλησε για τον βασικό λόγο που αποχώρησε από τους ερυθρόλευκους, τονίζοντας μάλιστα ότι χωρίς τον Μάρκο Σίλβα... θα έμενε στον σύλλογο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην στιγμή που ξεχωρίζει από το πέρασμά του από την Ελλάδα αλλά και για την πορεία της Ισλανδίας στο Euro 2016.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον μίλησε στην μεικτή ζώνη του «Βελοντρόμ» αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης των Ισλανδών με την Ουγγαρία που αφήνει ελπίδες πρόκρισης στους «νησιώτες».

Τι συναισθήματα σας αφήνει αυτή η ισοπαλία;

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα. Θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε το υπέρ μας σκορ και το χάσαμε στο τέλος. Όταν ισοφαρίζεσαι στο τελευταίο λεπτό σε πληγώνει πολύ.


Πώς βλέπεις τη συνέχεια της Ισλανδίας στην διοργάνωση;

Εξακολουθούμε να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Αν κερδίσουμε την Αυστρία θα περάσουμε. Ίσως να προκριθούμε ακόμα και με ισοπαλία. Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια.

Είσαι ευχαριστημένος από το χρόνο συμμετοχής που έχεις πάρει στο τουρνουά;

Αυτό είναι απόφαση του προπονητή, εγώ θα ήθελα να παίζω σε όλα τα παιχνίδια αλλά νομίζω πως πάντα έτσι γίνεται. Οι παίκτες που παίζουν είναι πάντα χαρούμενοι και αυτοί που κάθονται στον πάγκο δεν είναι.

Τι σου έχει μείνει από την εμπειρία σου από τον Ολυμπιακό;

Μία πολύ σημαντική εμπειρία φυσικά είναι η νίκη στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ για το Champions League. Θα είναι κάτι που πάντα θα θυμάμαι, ωστόσο κατά τα άλλα δεν έπαιξα τόσο πολύ οπότε προσπαθώ να θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές.

Θεωρείς ότι θα μπορούσες να μείνεις περισσότερο στον Ολυμπιακό;

Ναι σίγουρα θα μπορούσα να μείνω περισσότερο με κάποιον άλλον προπονητή.

Πώς είναι τώρα η εμπειρία σου στην Γερμανία;

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είμαι σε μία ομάδα που με πιστεύει και δουλεύω με έναν προπονητή που με πιστεύει. Παίρνω παιχνίδια, σκοράρω και γενικά νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι απαραίτητος.

Θεωρείς πως ο μόνος λόγος που αποχώρησες από τον Ολυμπιακό ήταν ο Μάρκο Σίλβα;
Ναι!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ