2023-08-23 13:53:03
Φωτογραφία για Πέτρος Κουσουλός: «Δεν έφυγα με άσχημο τρόπο από τη Ζήνα»

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στο Znews και τον Γιώργο Μπέζα καθώς πολύ μελάνι έχει χυθεί τελευταία για το τηλεοπτικό του μέλλον μετά την αποχώρησή  από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε με ανάρτησή της ότι ο συνεργάτης της δεν θα βρίσκεται μαζί τους τη νέα σεζόν. Ο Πέτρος Κουσουλός μας μίλησε αποκλειστικά τόσο για την απόφαση του να μην συνεχίσει στην εκπομπή αλλά και για την σχέση του με την Ζήνα.

«Τη Ζήνα την έχω πάντα στην καρδιά μου» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος που καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας μας μιλούσε με λόγια αγάπης και εκτίμησης για αυτή την συνεργασία.

Για το τηλεοπτικό του μέλλον θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά διευκρινίζοντας ότι σύντομα θα έχουμε νέα του.

Πάντως το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει τον δημοσιογράφο να έχει δεχθεί δύο προτάσεις από τηλεοπτικούς σταθμούς για εβδομαδιαία εκπομπή.

«Δεν έφυγα με άσχημο τρόπο από τη Ζήνα, την οποία έχω μέσα στην καρδιά μου. Ήταν προσωπική απόφαση μετά από 2,5 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στο καθημερινό. Είναι μια καθαρά επαγγελματική και συνειδητή απόφαση» ήταν τα λόγια του.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ