2016-06-20 13:42:05
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΕΛΛΙΟΥ ΣΤΗ ΝΟΤΙΓΧΑΜ...
Στον σημαντικό ρόλο που "έπαιξε" ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη διαφαινόμενη μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου στη Νότιγχαμ Φόρεστ αναφέρονται οι Άγγλοι.

Στην ομάδα της Αγγλίας φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ο 24χρονος επιθετικός του Ηρακλή, καθώς έχει ήδη επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ πλέον φέρεται να δίνει και ο ίδιος ο παίκτης τη συγκατάθεσή του.

Μάλιστα όπως αναφέρει η «Nottigham Post», σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του deal διαδραμάτισε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, που αναμένεται να γίνει ο νέος μεταλομέτοχος του συλλόγου (με ποσοστό 80%), σύμφωνα με τους Άγγλους.

«Ο Βέλλιος θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία και η Φόρεστ ελπίζει ότι θα τον πείσει», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα, προσθέτοντας πως:

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει παίξει ρόλο - κλειδί στις διαπραγματεύσεις, την ώρα που οι προσπάθειές του να λάβει το 80% των μετοχών της Νότιγχαμ συνεχίζονται. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει έρθει προσωπικά σε επαφή με τον ομόλογό του στον Ηρακλή, Σπύρο Παπαθανασάκη για τη μεταγραφή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ