2016-06-20 16:32:12
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΟ ΝΤΑΪΦΑ
Ο Σταύρος Νταϊφάς υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ναυτιλιακούς παράγοντες στην Ελλάδα, αλλά και από τους πλέον επιτυχημένους προέδρους του Ολυμπιακού.

Με αφορμή τη χθεσινή γιορτή του πατέρα, η κόρη του, Ειρήνη, έκανε μια συγκινητική αναφορά, στον άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2014.

«Στο τέλος της σημερινής (χθεσινής) ημέρας, μπαίνοντας στο facebook, συνειδητοποίησα ότι η μέρα ήταν ιδιαίτερα χαρμόσυνη και εορταστική! Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ! Ευχήθηκα σε δεκάδες φίλους που είχαν κάνει αναρτήσεις με τους πατεράδες τους, τα χρόνια πολλά και καλά για όλους και ο Θεός να τούς έχει πάντα καλά. Στους περισσότερους έγραψα να τούς προσέχουν σαν τα μάτια τους και το εννοώ μες απ’την καρδιά μου!

Ετσι, παρ’όλο που δεν ήθελα εδώ και πολύ καιρό να κάνω αυτή την ανάρτηση (την κρατούσα σαν φυλαχτό μέσα μου…), αισθανόμενη για μια ακόμη φορά την τεράστια απουσία του δικού μου »τεράστιου» πατέρα, τελικά αποφάσισα να την κάνω και αφορά μια πολύ μεγάλη τιμητική διάκριση για την μνήμη του, για την οικογένειά μου και για εμένα, με την απόλυτη εκλογή του, τον Απρίλιο του 2016, ως ένας από τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ στο «ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ», στην εξαιρετική τελετή του φετινού «GREEK SHIPPING HALL OF FAME», στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.


Σε μια εξαιρετικά συναισθηματικά φορτισμένη βραδιά για εμένα, αλλά και τους αγαπημένους του και δικούς μου φίλους, που ήταν όλοι ανεξαιρέτως εκεί, χειροκροτώντας με την καρδιά τους! Τούς ευχαριστώ όλους μες απ’την καρδιά μου, που τίμησαν την μνήμη του, με τίμησαν με την παρουσία τους και μοιράστηκαν μαζί μου μια τόσο σημαντική βραδιά της ζωής μου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ