2016-06-21 05:45:25
Φωτογραφία για Λυκούδης: Στόχος να πετύχει το εγχείρημα της μεγάλης Κεντροαριστεράς
Να πετύχει το εγχείρημα της μεγάλης Κεντροαριστεράς ευχήθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή "Ακραίως" και τον Τάκη Χατζή.

Ο κ. Λυκούδης ερωτηθείς για τον νέο εκλογικό νόμο που θέλει να φέρει η κυβέρνηση απάντησε ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διευκρινιστούν. Όπως είπε "ο εκλογικός νόμος έχει πολλές πτυχές δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες και χρειάζεται μελέτη".

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο κ. Λυκούδης είπε πως διαφωνεί με ότι εξασθενεί την Ευρώπη.

"Θέλω να παραμείνει η Βρετανία, βλέπω αρνητικά τυχόν αποχώρηση της χώρας" ανέφερε ενώ σε ερώτηση του Τάκη Χατζή για το αν η χώρα μας θα επηρεαστεί από ενδεχόμενη αποχώρηση της Βρετανίας και αν έχει εξαλειφθεί ο κίνδυνος για grexit ο κ. Λυκούδης ανέφερε:

Κανένας δεν πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι ισχυρή χωρίς προβλήματα. Η κυβέρνηση έχει μια στάση υποτακτική στις εντολές των δανειστών. Εαν μαζι με αυτην την υποταγή δεν προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις δεν γίνεται τίποτα. Μάλιστα όπως πρόσθεσε σήμερα ο μέσος Έλληνας νομίζει ότι η Ευρώπη είναι εχθρός.


Τέλος, σε ερώτηση για το αν προτίθεται να παραμείνει στο Ποτάμι ή σκοπεύει να αποχωρήσει και να συμμετάσχει σε ένα νέο κόμμα ο κ. Λυκούδης τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι αν θα έχει αίσιο τέλος το μεγάλο εγχείρημα του κέντρου μεταρρυθμιστικού χώρου, η μεγάλη κεντροαριστερά.

" Η πολιτική ζωή της χώρας έχει μεγάλα ανοίγματα. Όποιος καταφέρει και μπει σε αυτά τα ανοίγματα θα ειναι ο κερδισμένος. Ελπίζω να είναι η κεντροαριστερά", είπε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ