2016-06-22 11:15:19
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ... ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (PHOTOS)
Από το απόγευμα της Τρίτης ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο εξωτερικό!

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», Τρίτη 16:00. Προορισμός; Το αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ. Ο Ολυμπιακός έβαλε μπροστά τις… μηχανές και από τις 21 Ιουνίου βρίσκεται πλέον στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας, εκεί όπου αρχίζει το βασικό κομμάτι του «χτισίματος» για τη νέα χρονιά!

Η πτήση τσάρτερ (!) είχε διάρκεια περίπου 2 ώρες και γύρω στις 17:15 τοπική ώρα (η Αυστρία είναι μια ώρα πίσω σε σχέση με την Ελλάδα) ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στο Ίνσμπρουκ. Οδικώς από εκεί για το Λάνγκενφελντ, όπου η αποστολή θα έχει την βάση της για τις επόμενες 11 ημέρες.

Οι ποδοσφαιριστές εγκαταστάθηκαν και περιηγήθηκαν στον χώρο του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται σε μία τοποθεσία μέσα στην φύση. Περιβάλλεται από απόλυτη ηρεμία, συνθήκες ιδανικές για να δουλέψουν οι «ερυθρόλευκοι».

Το πρόγραμμα αρχίζει από αύριο (σήμερα) Τετάρτη. Η πρώτη ημέρα δουλειάς περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. Η πρώτη, πρωινή, στις 10:00 και η δεύτερη, απογευματινή, στις 17:30 (τοπική ώρα και οι δύο).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Γρανάδα εξετάζει τον Τσόρι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Γρανάδα εξετάζει τον Τσόρι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ