2016-06-23 13:37:08
Φωτογραφία για Αυτή η καλλονήμε το αγγελικό πρόσωπο έχει κάνει ένα ΦΡΙΚΤΟ έγκλημα!
«Τα φαινόμενα απατούν» λέει ο σοφός λαός και η ιστορία της Χέιλι Σούντερ επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη ρήση!

Η 18χρονη πρώην μαζορέτα από το Σαν Ντιέγο των ΗΠΑ κατηγορείται για ένα φρικτό έγκλημα! Η όμορφη κοπέλα, που βλέπετε στις φωτογραφίες, ενεπλάκη στη δολοφονία ενός άστεγου άντρα.

Η νεαρή εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα στο δικαστήριο και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε αθώα για τις κατηγορίες που την βαραίνουν, ωστόσο, οι δικαστές φαίνεται ότι δεν πείθονται από τα κλάματα και την «αγγελική» της όψη.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο άτυχος άντρας βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν άστεγο φίλο του που η παρέα της είχε βάλει στο στόχαστρο της!

Οι φερόμενοι ως δράστες

Η όμορφη μαζορέτα κατηγορείται ότι βοήθησε δύο αδέρφια, ηλικίας 19 και 21 ετών, να σκοτώσουν τον άστεγο στα τέλη του περασμένου Απριλίου.


Μάλιστα, οι Αρχές δήλωσαν σοκαρισμένες από τη βιαιότητα της επίθεσης αφού οι νεαροί κλώτσησαν και χτύπησαν στο κεφάλι τον 50χρονο προτού τον δέσουν, τον βασανίσουν και τον ληστέψουν.

Ο άστεγος βρέθηκε αναίσθητος μετά την επίθεση από τη σύζυγό του και ξεψύχησε λίγες ημέρες αργότερα, στο νοσοκομείο.

Τα δύο αδέρφια είναι αντιμέτωπα τώρα με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ενώ η νεαρή κοπέλα η οποία λόγω του φόνου δεν αποφοίτησε από το Λύκειο φέτος βρίσκεται επίσης αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.

Η δίκη συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ