2016-06-23 14:49:34
Φωτογραφία για ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΔΕΗ
Την πρώτη εταιρεία λιανικής με χαρτοφυλάκιο 400.000 πελατών από όλες τις κατηγορίες δημιουργεί μέχρι τον Σεπτέμβριο η ΔΕΗ. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τη Επιχείρησης Μανώλης Παναγιωτάκης μίλησε στο συνέδριο του Economist για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, προκειμένου να διαχειριστεί τις επιπτώσεις από την απελευθέρωση της αγοράς.

«Δημιουργούμε εταιρείες λιανικής με πελάτες μας από όλες τις κατηγορίες, με εγγυημένες για ένα διάστημα τιμές χονδρικής, τις οποίες θα διαθέσουμε με διαγωνισμό έναντι ανταλλάγματος στους άλλους προμηθευτές. Η πρώτη εταιρεία, με μερίδιο 6% έως 7%, δηλαδή περίπου 400.000 πελάτες επιδιώκουμε να είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο», είπε. 

Όπως ανέφερε ο κ. Παναγιωτάκης, με την πρωτοβουλία αυτή διασφαλίζεται σε σημαντικό βαθμό το ομαλό άνοιγμα της λιανικής αγοράς με ένταξη σε αυτή του μεγαλύτερου μέρους των καταναλωτών. Επιπλέον παρέχεται στη ΔΕΗ  χρόνος ώστε να αντισταθμίσει τις απώλειές της με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, τις οποίες δρομολογεί ήδη, και βέβαια χρόνος για να βελτιώσει την αποδοτικότητά της με κατάλληλα διαρθρωτικά μέτρα. «Στη δε Πολιτεία παρέχεται η ευχέρεια να ανασχεδιάσει την αγορά με βάση τις καλύτερες πρακτικές και βέβαια χωρίς τις σημερινές παθογένειες», πρόσθεσε.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ