2016-06-23 20:55:13
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΘΕΜΑ Η ΦΥΓΗ ΣΙΛΒΑ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα επισημαίνοντας ότι το σημαντικότερο από όλα είναι το καλό της ομάδας.

Με αφορμή την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων παραδέχθηκε ότι η αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, όπως και κάθε προπονητή στην αρχή της προετοιμασίας είναι "θέμα" για μια ομάδα, άρα και για τον Ολυμπιακό, ωστόσο υπογράμμισε τα γρήγορα αντανακλαστικά και ξεκαθάρισε ότι πάνω από όλα είναι το καλό της ομάδας.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

Για τον Μάρκο Σίλβα:

«Εγώ είχα άριστες σχέσεις με το Μάρκο Σίλβα, αλλά μπροστά στον Ολυμπιακό δεν βάζω κανέναν άλλον και έτσι πρέπει να πράττουν όλοι οι φίλαθλοι. Πέντε προπονητές έκαναν το «αγροτικό» τους εδώ -παρότι δεν το πιστεύω αυτό, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα της - και μετά πήραν μεταγραφή στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης
. Τον Περέιρα, τον Ζαρντίμ, τον Μίτσελ και άλλους... Όσοι ήρθαν στον Ολυμπιακό έκαναν την τύχη τους. Εμείς τους ευχαριστούμε, γιατί προσπάθησαν μαζί μας, τους σταθήκαμε όσο κανείς και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα που θα πάνε. Σίγουρα είναι θέμα η φυγή του Σίλβα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του. Για τις λεπτομέρειες θα γραφούν πολλά. Εμένα και τον πρόεδρο μας ενδιαφέρει το καλό του Ολυμπιακού. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι έτοιμος για να το αντιμετωπίσεις σαν μια μεγάλη ομάδα, να ευχαριστήσεις και να κοιτάξεις το μέλλον».

-Για την επιλογή του Βίκτορ:

«Η επιλογή του κύριου Μαρινάκη (με τον Βίκτορ) είναι άριστη και θα το δείτε αυτό. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε αμέσως. Έχω δουλέψει μαζί του και ξέρει τον Ολυμπιακό».

-Εάν υπήρξε πρόβλημα με τον Μάρκο Σίλβα:

«Δεν είχα δει πως υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον Σίλβα. Το μόνο πρόβλημα που υπήρξε ήταν ότι την Τρίτη ήρθε τα ξημερώματα στην Αθήνα και η ομάδα έφευγε το μεσημέρι. Είχε αργήσει, αλλά τελείωσε αυτή η ιστορία και όλα μέλι-γάλα. Συζητήσαμε και ήταν όλα καλά.

Για το αν ήταν παραίτηση:

«Ναι ήταν παραίτηση. Θα το δεχτώ σαν Ολυμπιακός. Μπαίνει μπροστά ο πρόεδρος της ομάδας και η ομάδα. Μπαίνουμε αμέσως στην ουσία. Τι μπορούμε να κάνουμε τώρα. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε αμέσως και πάρα πολύ καλά. Πιστεύω πολύ στον νέο προπονητή, έχουμε δουλέψει ξανά μαζί, είναι εξίσου ταλαντούχος».

Για τους λόγους που έφυγε: 

«Εγώ τους λόγους δεν τους ξέρω και δεν συμμετέχω σε κουτσομπολιά. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Θα αρχίσουν τώρα να λένε διάφορα. Τόσα ονόματα είχαν ακουστεί μέχρι τώρα για τον Ολυμπιακό, ήταν αλήθεια κανένα απ' αυτά; Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πει πως είχε συζητήσει με άλλη ομάδα, ή ότι υπήρχε θέμα με το ρόστερ ή ότι δεν ήθελε τον έναν και τον άλλο. Αυτά θα λεχθούν, όλοι θα βρουν ευκαιρία. Έχουμε 40 παίκτες, δεν ξέρουμε τι να τους κάνουμε και θα αρχίσουν να μιλούνν για παίκτες. Τα ξέρουμε αυτά. Μακριά από εμάς αυτά. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός και ο νέος προπονητής. Και όπως λένε και οι Εγγλέζοι: "Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς"».

-Για τον Γρηγόρη Γεωργάτο:

«Εξεπλάγην για τον Γρηγόρη. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Τον ευχαριστώ. Κάναμε μια πολύ καλή χρονιά μαζί, δεν ξέρω αν υπήρχαν άλλοι λόγοι. Έκανε ό,τι μπορούσε και ήμασταν αγαπημένοι και σε όλα τα ματς. Δεν νομίζω να συνδέονται τα δύο γεγονότα. Μην ψάχνετε για άλλα πράγματα. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το καλό του Ολυμπιακού, το αύριό του. Θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους να μην φοβούνται για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός πάντα είναι έτοιμος για τα πάντα. Να το ξέρετε αυτό».

Για Φούστερ και Καμπιάσο:

«Ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει την πορεία του. Θα γίνει ό,τι πει ο νέος προπονητής. Έφυγε ο Σίλβα, ήρθε Ισπανός προπονητής, από εδώ και μπρος είμαστε υποχρεωμένοι ό,τι πει ο προπονητής να το κάνουμε. Θα κάνουμε τα πάντα. Δεν τα φοβάμαι αυτά τα πράγματα, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ