2016-06-25 23:26:11
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ... ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ ΚΑΙ ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ
Πολλή δουλειά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την συνολική επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας έκανε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός.

Η προετοιμασία της ομάδας μας στο Λάνγεκνεφελντ της Αυστρίας συνεχίζεται, με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Το απόγευμα του Σαββάτου δούλεψαν ιδιαίτερα επάνω στο κομμάτι της τακτικής, υπό της οδηγίες του Βίκτορ Σάντσεθ, αλλά και του βοηθού προπονητή, Νταβίντ Ντονίγα, ο οποίος έφτασε σήμερα στην Αυστρία και ενσωματώθηκε στο προπονητικό επιτελείο του Θρύλου.

Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, τελειώματα έπειτα από οργανωμένες επιθέσεις, αλλά και αμυντική λειτουργία, με άμεση έξοδο από τις επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στις 2/3 του γηπέδου, με αρκετά κλειστούς χώρους και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας.


Εκτός μάχης έμειναν σήμερα ο Γιαννιώτας και ο Φιγκέιρας. Και οι δύο αισθάνονται καλύτερα (ο πρώτος από την αδιαθεσία, η οποία του προκάλεσε πυρετό και ο δεύτερος από το σφίξιμο στη δεξιά γάμπα) και αμφότεροι αναμένεται να δοκιμάσουν να προπονηθούν την Κυριακή, δίχως όμως αυτό να είναι σίγουρο ότι θα συμβεί.

Την προπόνηση του Σαββάτου παρακολούθησαν αρκετοί ομογενείς φίλοι της ομάδας μας, οι οποίοι έδωσαν το παρών στο Sportzentrum Langefeld. Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση, στις 18:00.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ