2016-06-25 23:31:37
Φωτογραφία για Συνελήφθη 36χρονος για ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ
Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 22-6-2016 στο Νέο Ψυχικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέου Ψυχικού, ένας 36χρονος ημεδαπός και μία 29χρονη  υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί φωτοβολίδων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 18-6-2016 άγνωστος δράστης εισήλθε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Νέου Ψυχικού και με την απειλή δύο (2) όπλων αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό.

Μετά την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Νέου Ψυχικού και την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ανωτέρω δράστη και εντοπίσθηκε μαζί με την 29χρονη αλλοδαπή, στην οικία του στην ίδια περιοχή, όπου και συνελήφθησαν.

Από την κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους -1.617- γραμμαρίων, δύο (2) μαχαίρια, ένα (1) τσεκούρι και τρείς (3) κροτίδες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ