2016-06-26 01:02:15
Φωτογραφία για «ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»
Τα ισπανικά ΜΜΕ επιμένουν να θεωρούν... τελειωμένη την μεταγραφή Ντε Λα Μπέγια στον Ολυμπιακό και μάλιστα κάνουν λόγο για άμεση άφιξη και παρουσίασή του από τους ερυθρόλευκους.

Χαρακτηριστικά η «Diario Vasco» μεταδίδει πως... «ο Ντε Λα Μπέγια φεύγει από την ομάδα της Σοσιεδάδ μετά από επτά σεζόν και υπογράφει στον Ολυμπιακό. Ο Καταλανός αμυντικός παρουσιάζεται την Δευτέρα στην Αθήνα και ακολούθως θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία.

Επειδή θα ήταν φέτος τρίτη επιλογή στην Σοσιεδάδ για την θέση του αριστερού μπακ, πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων έχει ολοκληρωθεί και απομένουν μονάχα κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες. Ο Ντε Λα Μπέγια την Δευτέρα θα μεταβεί στην Αθήνα αφού έχει προγραμματιστεί η παρουσίασή του. Εάν δεν αλλάξει κάτι τις τελευταίες ώρες, ο Καταλανός θα μιλήσει στον ελληνικό Τύπο φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού και μετά θα φύγει για Αυστρία όπου η ομάδα κάνει την προετοιμασία της».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ