2016-06-26 06:11:08
Φωτογραφία για Τι συστήνουν στους συνεργάτες τους τα Lloyd's μετά το Brexit!
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του αποτελέσματος του ιστορικού δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην... Ευρωπαϊκή Ένωση, η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Lloyd's Inga K Beale με επιστολή της προς τους συνεργάτες των Lloyd's σε όλο τον κόσμο επισημαίνει μεταξύ άλλων:

Η επίσημη διαδικασία εξόδου από την ΕΕ θα χρειαστεί δύο χρόνια για να εφαρμοστεί. Το "χρονοδιάγραμμα εξόδου" ξεκινά από τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο θα ενημερώσει επισήμως την Ευρωπαϊκή Ένωση για την πρόθεσή του να φύγει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα συνεχίσει να λειτουργεί στο πλαίσιο της ενιαίας αγοράς και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς της ΕΕ.

Είχαμε προετοιμαστεί για αυτό το αποτέλεσμα, και θα θέσουμε σε εφαρμογή ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να εξασφαλιστεί ότι τα Lloyd's μπορούν να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές. Θα συνεργαστούμε στενά με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, τις ρυθμιστικές αρχές και την Ευρωπαϊκή Ένωση για αυτή τη μετάβαση.


Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις καθώς θα προχωράμε στη νέα φάση της σχέσης της Βρετανίας με την ΕΕ.

Δεδομένης της θέσης των Lloyd's στο επίκεντρο της παγκόσμιας ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής βιομηχανίας, καθώς και την οικονομική δύναμη, την τεχνογνωσία και την καινοτομία της αγοράς τους , έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα συνεχίσουν να ακμάζουν, δήλωσε η κ. Beale.

Στο μεταξύ, σε επίσημη δήλωσή του ο Πρόεδρος των Lloyd's John Nelson σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ανέφερε:

"Είμαι πεπεισμένος ότι τα Lloyd’s θα παραμείνουν στο κέντρο της παγκόσμιας ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς και προσβλέπω στη συνέχιση της πολύτιμης σχέσης μας με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Για τα επόμενα δύο χρόνια δε θα αλλάξει η εταιρεία μας. Η Lloyd’s έχει ένα πολύ καλά προετοιμασμένο σχέδιο έκτακτης ανάγκης και θα είναι πλήρως έτοιμη να λειτουργήσει στο νέο περιβάλλον".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ