2016-06-27 19:46:14
Φωτογραφία για Σύσκεψη Ενημέρωσης επί του Δασικού Νόμου αύριο (Τρίτη 28 Ιουνίου) στη Δ.Κ. Πεντέλης
Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 18.00 θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της ...Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης (Ηγ. Μακρυγιάννη 2 και Ελ. Βενιζέλου, Πεντέλη) η παρουσίαση του Θ΄ Κεφαλαίου του Ν. 4389/27-5-2016, που αφορά στην επίσπευση των διαδικασιών κατάρτισης, θεώρησης, και κύρωσης των δασικών χαρτών και λοιπές διατάξεις.

Την σύσκεψη ενημέρωσης θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα προβούν σε σχετικό χαιρετισμό- ομιλία ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιος για θέματα Περιβάλλοντος κος Γιάννης Τσιρώνης και ο Πεντελιώτης Βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ κος Γιώργος Δημαράς, πρωτεργάτες της προσπάθειας έκδοσης του νόμου για την επίλυση του δασικού προβλήματος στο Δήμο μας σύμφωνα και με τις σχετικές εισηγήσεις του Δημάρχου.

Παρακαλούνται οι Πεντελιώτες κυρίως οι αυτόχθονες των οικισμών Γκορτζέζας, Αγίας Τριάδας, Μπουρμπάχτι, Καλλιθέας και Νταού Πεντέλης όπως και οι καταστηματάρχες των Κεντρικών Πλατειών Αγίας Τριάδας και Χαραυγής της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την κύρωση των δασικών χαρτών να συμμετάσχουν στην ενημέρωση για να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του αρμόδιου Υπουργού και να δρομολογήσουμε λύσεις σύμφωνα με το Ν. 4389/27-5-2016.

Η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη.

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Στεργίου - Καψάλης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ