2016-06-28 23:47:06
Φωτογραφία για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ Summer Camp
Με πολύ... δουλειά, διασκέδαση και μάθηση κύλησε και η 2η ημέρα του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός το οποίο διεξάγεται στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Εκατοντάδες παιδιά που έχουν επιλέξει το Camp το οποίο έκλεισε 16 χρόνια ζωής προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των έμπειρών προπονητών της Ακαδημίας και των Σχολών και σίγουρα έγιναν πιο... σοφά.

Ειδικό βάρος έχει δοθεί στο "σχολείο" τερματροφυλάκων στο οποίο συμμετέχουν αρκετά παιδιά και προπονούνται υπό τις οδηγίες του τεχνικού της Ακαδημίας και παλαίμαχου τερματοφύλακα κ. Σωκράτη Κοψαχείλη. Η θέση αυτή είναι πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη και τα παιδιά που την αγαπούν μέσα σε λίγες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της και να δουν μ' άλλο μάτι το ποδόσφαιρο.

Τα μεγαλύτερα παιδιά είχαν την δυνατότητα να περάσουν και εργομετρικά τεστ από την Life Ergo. Τα στελέχη του εργομετρικού κέντρου πέρασαν από... κόσκινο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και εντόπισαν τις αδυναμίες τους πάνω στις οποίες θα πρέπει να δουλέψουν. Φυσικά μετά από την αξιολόγηση κάθε ποδοσφαιριστής θα πάρει και τον ατομικό του φάκελο μ' όλα τα στοιχεία.


Η 2η ημέρα είχε φυσικά και για τα υπόλοιπα παιδιά σεμινάρια Διατροφής. Η συνεργάτης της Ακαδημίας, διατροφολόγος κα Αργυρούπουλου μέσα από ερωτήσεις μαθαίνει στα παιδιά τι πρέπει να προσέξουν στο θέμα της διατροφής δίνοντας τους πολύτιμες συμβουλές.

Τα παιδιά χαίρονται την κάθε στιγμή στο Summer Camp του Ολυμπιακού. Στα αποδυτήρια, στα γήπεδα, στις αίθουσες διδασκαλίας και σίγουρα φεύγουν έχοντας στο μυαλό τους πότε θα επιστρέψουν στο Ρέντη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ