2016-06-29 00:50:15
Φωτογραφία για ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ... «ΚΕΡΔΙΣΕ» ΤΟΝ ΚΑΒΒΑΔΑ! (ΡΗΟΤΟ)
Η Εθνική Ελλάδας υπέστη την πρώτη της φιλική ήττα προετοιμασίας, χάνοντας καθαρά από τη Σερβία με 91–76 στην Κόμπακ Αρένα (Μπεογκράσκα) μπροστά σε 15.000 θεατές, παίζοντας χωρίς τον Κώστα Κουφό που ήταν άρρωστος.

Το ματς εξελίχθηκε... άσχημα για τους διεθνείς μας μετά την πρώτη περίοδο, καθώς ξέφυγε από νωρίς ο έλεγχος του ρυθμού και του σκορ, που ανέβηκε σε επίπεδα που η "γαλανόλευκη" δεν μπορούσε να διαχειριστεί για 40 λεπτά.

Το υψηλό σκορ, οι περισσότερες λύσεις της ομάδας του Τζόρτζεβιτς και η αδυναμία της Ελλάδας να σταματήσει τους Γιόκιτς, Τεόντοσιτς, Ραντούλιτσα, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων που απέτρεψαν μετά το 10’ το γρήγορο παιχνίδι. Έκλεισαν σχετικά καλά πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που και πάλι ήταν πρώτος σκόρερ και παρότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε υψηλό ποσοστό ευστοχίας και συνεργασιών, το γενικό σύνολο ήταν κατώτερο απέναντι σε μία πανίσχυρη ομάδα.

Όχι βέβαια ότι σημαίνει κάτι μία ήττα σε φιλικό παιχνίδι, ωστόσο η εθνική Ελλάδας μέτρησε τις δυνάμεις της απέναντι σε δυνατό και γηπεδούχο αντίπαλο που βρήκε τις αδυναμίες της και τις «κτύπησε». Σίγουρα όμως χρειάζονται τέτοια μαθήματα και τεστ.

Κέρδος ο Καββαδάς που έπαιξε καλά στο ξεκίνημα, ενθαρρυντικό ήταν το στοιχείο των καλών συνεργασιών ως ένα σημείο, αλλά προβληματίζει σίγουρα η αμυντική αδυναμία και η αστοχία στις βολές.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ