2016-06-29 05:51:10
Φωτογραφία για Στις 30 Ιουνίου η δίκη του άνδρα που σκότωσε το σκυλί της πεθεράς του στη Σαλαμίνα το 2013
Στις  30 Ιουνίου μετά από πολλές αναβολές αναμένεται να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά ο Νίκος Τ., ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού που τα ξημερώματα της 26 Ιουλίου 2013 σκότωσε χτυπώντας ανελέητα το σκυλάκι της πεθεράς του μέσα στο σπίτι της στα Βασιλικά Σαλαμίνας.Το χρονικό της υπόθεσης

Το έγκλημα τότε έγινε γνωστό από τις κόρες της ηλικιωμένης γυναίκας, οι οποίες σε συνεργασία με τη Νάντια Ζόμπολα, πρόεδρο της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.), έκαναν καταγγελία εναντίον του δράστη. Το συγκεκριμένο σκυλάκι είχε υιοθετηθεί από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας Σαλαμίνας περίπου 25 μέρες πριν δολοφονηθεί και τυχαία την ημέρα που έγινε το έγκλημα εθελοντής του σωματείου κάλεσε στο σπίτι της ηλικιωμένης για να πληροφορηθεί πως είναι το ζώο.

Τότε εκείνη ισχυρίστηκε – αφού μερικές ώρες πριν είχε προηγηθεί το έγκλημα – πως το σκυλί χάθηκε κάτι που διέψευσε η κόρη της Κλαίρη Κερκίνη, η οποία έκανε και ευρέως γνωστό το έγκλημα κοινοποιώντας το μέσω facebook! Την ίδια μέρα η ηλικιωμένη γυναίκα, που είδε το γαμπρό της να μπαίνει στην κουζίνα και να διαμελίζει χτυπώντας μ’ ένα σκουπόξυλο το μικρόσωμο ζώο, πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει αυτό που είδε.


Το πτώμα του Μπούμπη δεν εντοπίστηκε.

Εκεί άκουσε έκπληκτη τον αξιωματικό υπηρεσίας να της λέει να μην καταγγείλει τον δράστη! «Αν υπογράψεις αυτό το χαρτί ο γαμπρός σου θα χάσει τη δουλειά του και τα εγγόνια σου θα πεινάσουν» της είπε και κατάφερε να την τρομοκρατήσει ώστε να μην καταθέσει τη μήνυση.

Τελικά και μετά την παρότρυνση των κορών της και αφού ζητήθηκε και η συνδρομή της Ζ.Ο.Ε.Σ. για τα της διαδικασίας η καταγγελία έγινε την επόμενη μέρα. Η κα Ζόμπολα εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι διαμαρτυρήθηκε εντόνως τότε στον διοικητή του Α.Τ. Σαλαμίνας για τη συμπεριφορά του αξιωματικού υπηρεσίας ο οποίος είχε βάρδια το πρωί της Παρασκευής και απέτρεπε τη γυναίκα να καταγγείλει τη θανάτωση του ζώου. Ο δράστης αμέσως μετά το έγκλημα πήρε το ζώο και το πέταξε στα σκουπίδια. Δυστυχώς το πτώμα του σκυλιού δεν εντοπίστηκε στον κάδο αφού λίγο μετά προφανώς πέρασε το απορριμματοφόρο.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα η κουζίνα τους σπιτιού της γέμισε με αίματα από τον βίαιο ξυλοδαρμό του ζώου, όμως επειδή αρχικά στο Α.Τ. Σαλαμίνας δεν έγινε η καταγγελία εξαιτίας της στάσης του αξιωματικού υπηρεσίας, δεν έγινε έλεγχος ώστε να καταγραφούν όλα αυτά τα στοιχεία και ούτε φυσικά ζητήθηκε από τον δράστη να υποδείξει τι ακριβώς έκανε!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ