2016-06-30 08:30:20
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΜΥ ΤΑΞΕΩΣ 1971
Τις  βραδινές ώρες της 18ης Ιουνίου 2016 στην περιοχή Πηγή Τρικάλων, σε ένα υπέροχο περιβάλλον με αρκετά πλατάνια όπου το φεγγάρι έκανε τη νύχτα μέρα και κάτω από μία θαυμάσια Θεσσαλική ορχήστρα και  το κλαρίνο να κελαηδάει παραδοσιακά τραγούδια της πατρίδος μας συναντήθηκαν για τέταρτη φορά οι απόστρατοι Αξκοί  (Διοικητικοί και Τεχνικοί Α’ και Β’ Εξαμήνου) από τη Σ.Μ.Υ. τάξεως 1971.

Οι συγκινήσεις  πάρα πολλές, όπως και οι αναμνήσεις, που τους πήγαν πολλά χρόνια πίσω και τους έκαναν πάλι παιδιά, σε συνδυασμό και με το άφθονο κρασί που έρρεε ασταμάτητα ανέβασε την αδρεναλίνη και το κέφι στους συναδέλφους και τις συζύγους τους, με αποτέλεσμα να κατακλύσουν την πίστα αναδεικνύοντας τις χορευτικές τους ικανότητες.  μέχρι τις πρωινές ώρες. Η συμμετοχή των συναδέλφων μετά των συζύγων των ξεπέρασε κάθε προηγούμενη συνάντηση και κάθε προσδοκία.

Αφού η οργανωτική Επιτροπή απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους στη συνέχεια αναγνώσθηκαν επιστολές των εκπαιδευτών της Σχολής Υποστράτηγου ε.α. (ΠΖ) κ. Μαχαίρα Τιμολέοντα, του Σχη ε.α  (ΠΖ) κ. Λιακάκη Γεωργίου και Υπλγού ε.α. (ΠΖ) κ. Μαλινάκη Ευαγγέλου.


Κατόπιν απηύθυναν χαιρετισμό ο εκπρόσωπος της Σ.Μ.Υ. Τχης (ΠΖ) κ. Αδάμου Χαρίλαος, ο εκπρόσωπος της Ε.Α.Α.Σ.  Παραρτήματος Τρικάλων Ανχης ε.α. (ΤΧ) κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος και ο Τχης (ΠΖ) κ. Ανυφαντής Σταύρος τέκνο του εκπαιδευτή Ανυφαντή Βασιλείου.

Την επομένη, ημέρα Κυριακή 19-6-2016 και ώρα 10.00’ σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι στην συγκέντρωση παρουσιάστηκαν στην έδρα της Σ.Μ.Υ. , όπου από το προσωπικό της Σ.Μ.Υ τους  προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γλυκά και έγινε ενημέρωση σε κατάλληλη αίθουσα για τον τρόπο λειτουργίας της Σχολής και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και παραδόθηκε από το συνάδελφο κ. Λαβαντζιώτη Αντώνιο άλμπουμ με φωτογραφίες όλων των συναδέλφων, που αφορούσαν τη φοίτησή τους στη Σχολή για να τοποθετηθούν στο υπό κατασκευή Μουσείο της Σ.Μ.Υ. . Μετά κατατέθηκε  στεφάνι στο Ηρώων της Σχολής από το συνάδελφο κ. Τατσή Δημήτριο, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και εψάλλη ο Εθνικός ύμνος.  

Κατόπιν στο εκκλησάκι της Σ.Μ.Υ. ετελέσθη επιμνημόσυνη δέηση από ιερέα της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σαγών υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των εκλιπόντων εκπαιδευτών  και συναδέλφων, παρουσία και αρκετών οικείων των εκλιπόντων, οι οποίοι προσκλήθηκαν για το λόγο αυτό από την Οργανωτική Επιτροπή.

Στη συνέχεια όλοι οι συγκεντρωμένοι  αποχαιρετίστηκαν  με  μεγάλη συγκίνηση ανανεώνοντας το ραντεβού τους μετά τριετία στην πόλη της Βέροιας.

Η οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Διοικητή της Σ.Μ.Υ. Ταξρχο κ. Λιάκο Γεώργιο, τον Υπδτή της Σχολής Σχη (ΠΖ) κ. Γιοβάνη Λεωνίδα, τον Τχη (ΠΖ) κ. Αδάμο Χαρίλαο Δντή Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Σχολής για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση.

Επίσης να ευχαριστήσει την Ε.Α.Α.Σ. (Παραρτήματος Τρικάλων)  και τον Πρόεδρό της κ. Στέφο Ευάγγελο, για την άριστη συνεργασία,  τους εκπαιδευτές κυρίους Μαχαίρα Τιμολέοντα, Λιακάκη Γεώργιο και Μαλινάκη Ευάγγελο για τις θερμές επιστολές που έστειλαν στους συναδέλφους. Να ευχαριστήσει  ακόμη τους οικείους του εκλιπόντος συναδέλφου Χαϊντούτη Ευθυμίου που ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τα έξοδα της επιμνημόσυνης δέησης  και επίσης όσους από τους οικείους των εκλιπόντων συναδέλφων είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν. Τέλος να ευχαριστήσει θερμά όχι μόνο τους συναδέλφους και τις συζύγους  τους που τίμησαν τη συγκέντρωση, αλλά και αυτούς που για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατή η παρουσία τους.

Η

        ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

α. Ανχης ε.α. (ΤΘ) Κατσάνος Ιωάννης

β.  Τχης ε.α. (ΠΖ) Τατσής Δημήτριος

γ. Ανχης ε.α. (ΥΓ) Βάσσος Αλέξανδρος

δ. Τχης ε.α. (ΠΒ) Κοκκώνης Γεώργιος

ε. Ανχης ε.α. (ΠΒ) Ντουμάνης Γεώργιος

στ. Λγος ε.α. (ΠΒ) Κολοβελώνης Κων/νος  
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ