2016-06-30 14:03:08
Φωτογραφία για Ξεκινά το παγκόσμιο συνέδριο για τον Αριστοτέλη στη Χαλκιδική
Το  παγκόσμιου συνέδριο «Η Φιλοσοφία του Αριστοτέλη» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου στο χώρο της αγοράς των αρχαίων Σταγείρων, στις 19.00, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του "Έτους Αριστοτέλη", όπως ανακηρύχθηκε από την UNESCO.

 Υπογραμμίζεται ότι την έναρξη των  εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου με τίτλο «Η Φιλοσοφία του Αριστοτέλη», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 9 ως τις 15 Ιουλίου στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, θα σηματοδοτήσει μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο, όπου θα παρουσιαστεί το έργο για συμφωνική ορχήστρα «Αριστοτέλη χαίρειν» του συνθέτη Ελευθέριου Κακλάνη.

Το έργο θα εκτελέσει η ορχήστρα των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, οι χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού «Ο Κλειγένης» και η χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Βόλβης.

 Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς και ο Δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, οι Πρόεδροι των Φιλοσοφικών Εταιρειών κ.κ. Κωνσταντίνος Βουδούρης και Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας,Θεοδόσης Πελεγρίνης και η Κοσμήτωρ του ΑΠΘ Ξένη Σαχίνη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έτοιμος ο νέος ΕΚΠΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έτοιμος ο νέος ΕΚΠΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ