2016-06-30 14:57:01
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι πιο περίεργες πληροφορίες για τον πλανήτη μας
Αναμφίβολα η Γη είναι επίγειος παράδεισος. Παρά τις ανθρώπινες παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα ο πλανήτης μας παραμένει γεμάτος με θαυμάσιες λεπτομέρειες και ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία μπορεί ποτέ να μην γνωρίζατε πως υπάρχουν.

Δείτε 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε:

Yπάρχουν περισσότερα δέντρα στον πλανήτη μας από αστέρια στον γαλαξία Milky Way. 3 τρισ. δέντρα και 100 δισ. αστέρια αντίστοιχα.

Ο μεγαλύτερος ζωντανός οργανισμός στον κόσμο είναι... μύκητας. Ένα τεράστιο μανιτάρι έκτασης 2,4 μιλίων (υπογείως) στα Blue Mountains της πολιτείας Όρεγκον στις ΗΠΑ.

Η Miss Piggy και ο Yoda είχαν τον ίδιο voice actor: Τον Frank Oz.

O πολωνικός στρατός, κατά τη διάρκεια του Β' ΠΠ είχε υιοθετήσει μία αρκούδα. Ο Wojtek έγινε δεκανέας, ενώ έπινε και κάπνιζε συχνά.

Η Κλεοπάτρα ζούσε χρονικά πιο κοντά στην προσσελήνωση της NASA το 1969, παρά στο χτίσιμο της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας.

Ένα μικρό ποσοστό του "χιονιού" που βλέπετε στην τηλεόραση όταν δεν πιάνετε κανάλι είναι απομεινάρια ραδιενέργειας του Big Bang.

Tα μαμούθ ζούσαν ακόμη όταν χτίζονταν οι πυραμίδες

Υπάρχουν περισσότερες πιθανές κινήσεις σε ένα παιχνίδι σκακιού παρά άτομα στο γνωστό σύμπαν

Τα Tardigrades έχουν μέγεθος περίπου 0,5 mm (μήκος) και μπορούν να επιβιώσουν σχεδόν τα πάντα. Ακόμη και το κενό του διαστήματος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ