2016-06-30 22:14:10
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΨΙΟΝ ΛΑΪΦΗ ΣΤΗΝ... ΣΤΑΝΤΑΡ
Στη Σταντάρ Λιέγης με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, θα υπογράψει μέχρι το τέλος της βδομάδας ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, με την οψιόν αγοράς του να τοποθετείται λίγο πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λαΐφης, ο οποίος μόλις χθες ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, δεν θα μείνει στο Λιμάνι, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταβεί στο Βέλγιο για να υπογράψει ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο» μάλιστα αυτό θα συμβεί το Σάββατο, με τη Σταντάρ να αποκτά τον Λαΐφη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ θα τοποθετηθεί και οψιόν αγοράς του από τον Ολυμπιακό, η οποία εκτιμάται ότι θα είναι πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα έχει το πάνω χέρι καθώς οι ερυθρόλευκοι σε περίπτωση που τον θέλουν πίσω θα αρκεί να δώσουν ένα χαμηλό ποσό στη Σταντάρ.

Επιπλέον σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, υπάρχει ειδικός όρο στο συμβόλαιο του Λαΐφη με τον Ολυμπιακό, κατά τον οποίο οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να παραχωρήσουν τον παίκτη σε άλλη κυπριακή ομάδα, με την Ανόρθωση να έχει τον πρώτο λόγο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ