2016-07-01 11:03:07
Φωτογραφία για 5 φοβερά μυστικά για να δείχνεις θεά στην παραλία!
Το λέμε και το ξαναλέμε. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην είναι όμορφη. Απλώς κάποιες περιποιούνται περισσότερο τον εαυτό τους. Μην το ακούς αυτό και πονοκεφαλιάζεις Δεν θέλει κόπο η κοκεταρία, τρόπο θέλει. Γι΄αυτό και το star.gr είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σου τα καλύτερα μυστικά ever! Δες παρακάτω τι μπορείς να κάνεις από το βράδυ για να βγαίνεις θεά στην παραλία την επόμενη ημέρα...

#1. Κάνε scrub σε πρόσωπο και σώμα. Το δέρμα σου θα είναι λείο και λαμπερό, ενώ απομακρύνοντας να νεκρά κύτταρα και ανοίγοντας τους πόρους σου θα μαυρίσεις και περισσότερο.

#2. Βάλε μάσκα κι ύστερα λίγο λάδι στις άκρες των μαλλιών σου. Την επομένη θα είναι λαμπερά και θα προστατευθούν από την αφυδάτωση που τους προκαλεί ο ήλιος.

#3. Κάνε κοιλιακούς και push-ups. Έτσι, την επομένη οι μυς σου θα διαγράφονται εντονότερα γιατί θα έχουν ελαφρώς πρηστεί από το προηγούμενο βράδυ.

#4. "Παίξε"... με τον σύντροφό σου! Αν βαριέσαι τους κοιλιακούς κι αν θες να συνδυάσεις γυμναστική με ευχαρίστηση. Και μόνο το χαμόγελό σου την επομένη, θα είναι αρκετό για να είσαι η ωραιότερη της πλαζ. Υπάρχει άλλωστε κάτι καλύτερο από την ευτυχία; Αυτή μας ομορφαίνει, μας κάνει να λάμπουμε!

#5. Μην φας βαριά! 'Ετσι, την επόμενη ημέρα το σώμα σου δεν θα είναι πρησμένο και θα δείχνει καλύτερο!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ