2016-07-01 11:57:00
Φωτογραφία για Απίστευτο! Γυναίκα έπιασε το χέρι της σε βαγόνι τρένου και σύρθηκε στην αποβάθρα [photos]
Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια γυναίκα στο σταθμό Hayes and Harlington στο βόρειο Λονδίνο, όταν η πόρτα βαγονιού του τρένου «έκλεισε» το χέρι της με αποτέλεσμα με το που άρχισε να κινείται ο συρμός, να τη σύρει στην αποβάθρα για περίπου δέκα μέτρα!

Η γυναίκα, σύμφωνα με τη Daily Mail, τραυματίστηκε στο κεφάλι και το σώμα της! Βέβαια, εάν είχε τραβηχτεί στις γραμμές θα είχε κινδυνεύσει και η ζωή της.

Το ατύχημα συνέβη τον περασμένο Ιούλιο και το Rail Accident Investigation Branch δημοσιοποίησε την Πέμπτη την έκθεσή του, κρίνοντας πως ο οδηγός δεν είχε ελέγξει εάν ήταν ασφαλές να ξεκινήσει η αμαξοστοιχία.

Φαίνεται πως ο οδηγός είδε να ανάβει το φωτάκι που ειδοποιεί πως οι πόρτες είναι κλειστές- παρότι μία εξ αυτών είχε εγκλωβίσει το χέρι της γυναίκας.

Το περιστατικό εγείρει φόβους για το ενδεχόμενο η πόρτα να πιάσει το χέρι ή τα ρούχα κάποιου επιβάτη και ο οδηγός να μην το αντιληφθεί. Στην έκθεση προτείνεται να εξεταστεί εάν οι σιδηροδρομικές εταιρείες μπορούν να εγκαταστήσουν πιο εξελιγμένη τεχνολογία στις πόρτες των βαγονιών.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ