2016-07-01 23:59:17
Φωτογραφία για Δήλωση της Δ. Σπανού για τις κινητοποιήσεις στα Μ.Μ.Μ
Δήλωση της Δέσποινας Σπανού υπεύθυνης Τμήματος Εργατικής Πολιτικής της ΛΑΕ Συμπαραστεκόμαστε στις κινητοποιήσεις και στις στάσεις εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , που αντιστέκονται στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση των εταιρειών ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και στην υπαγωγή του ΟΣΕ και κατ’ επέκταση της ΕΡΓΟΣΕ, στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ (το λεγόμενο κοινώς «Υπερταμείο») το οποίο στόχο έχει το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας .

Οι μνημονιακές Κυβερνήσεις όλων των προηγούμενων ετών καθώς και η σημερινή νεομνημονιακή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προσπάθησαν και προσπαθούν να διαλύσουν τις Δημόσιες Συγκοινωνίες, με μειώσεις προσωπικού και παντελή έλλειψη συντήρησης των βασικών υποδομών και του τροχαίου υλικού , πράγμα που έχει συνέπειες στην εξυπηρέτηση και στην ασφάλεια του επιβατικού κοινού.

Όλα αυτά έχουν στόχο το ξεπούλημα σε ιδιώτες «αντί πινακίου φακής» των Δημοσίων Συγκοινωνιών, αδιαφορώντας για τις ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, που τις χρησιμοποιεί και ουσιαστικά αποτελούν περιουσία του.

Οι αγώνες όμως των εργαζομένων στις Δημόσιες Συγκοινωνίες βρίσκουν συμπαραστάτη ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία που σήμερα πλήττεται σε κάθε επίπεδο και διεκδικεί το δικαίωμά της σε κοινωνικά αγαθά που η ίδια έχει κατακτήσει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ