2016-07-02 14:33:08
Φωτογραφία για Καλοκαιρινή κατασκευή: Πετσέτες με θήκες για την παραλία!
Κάθε φορά που ετοιμάζεστε για την παραλία φορτώνετε τόσο την τσάντα θαλάσσης που δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε την ώρα που το χρειάζεστε! Το αποτέλεσμα είναι να αδειάζετε και να ξαναγεμίζετε αμέτρητες φορές την τσάντα σας καθ’ όλη την παραμονή σας στην παραλία.

Ένα έξυπνο κόλπο για να έχετε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία δίπλα σας είναι η κατασκευή που σας προτείνουμε παρακάτω. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια μεγάλη πετσέτα θαλάσσης, βελόνα και κλωστή. Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι μια πετσέτα μπορεί να έχει θήκες και να σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη; Κι όμως, γίνεται!

Διπλώστε την πετσέτα από την κάθετη ή την οριζόντια πλευρά της ανάλογα με το πόσες θήκες θέλετε να φτιάξετε. Εάν θέλετε αρκετές, είναι λογικό ότι θα επιλέξετε την κάθετη πλευρά που είναι και πιο μεγάλη σε μήκος. Το πόσο θα διπλώσετε το ύφασμα εξαρτάται από το βάθος που θέλετε να έχουν οι θήκες. Πριν αποφασίσετε, λοιπόν, καλό θα ήταν να σκεφτείτε ποια αντικείμενα θέλετε να έχετε πάντα δίπλα σας στην παραλία.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ