2016-07-03 00:18:09
Φωτογραφία για Κυκλοφοριακή αναρχία στο Λαιμό της Βουλιαγμένης
Λαίγεται Λαιμός επειδή είναι μια στενή λωρίδα γης. Συμβαίνει επίσης να θεωρείται ένα από τα ομορφότερα σημεία της Μεσογείου.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα έπρεπε να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση των κανόνων για τα οχήματα. Σήμερα πάντως επικρατεί …χάος.

Πολύ συχνά λαμβάνουμε πλέον από επισκέπτες της περιοχής φωτογραφίες που δείχνουν ότι το πάρκινγκ της Ωκεανίδας έχει εξαφανίσει το πεζοδρόμιο.

Ουδείς βρίσκεται διαθέσιμος να κόψει κλήσεις σε τόσο αντικοινωνικούς τρόπους στάθμευσης ενός οχήματος.

Άλλωστε, έξω από την παραλία του Αστέρα υπάρχει και λειτουργεί κανονικότατα μια μικρή πιάτσα ταξί, που φυσικά είναι απολύτως παράνομη, ενώ άλλα οχήματα σταθμεύουν κάθετα, μικραίνοντας κι άλλο το πλάτος της οδού.

Επιπλέον, μια εταιρεία διώροφων τουριστικών λεωφορείων ανοιχτού τύπου, χωρίς άδεια, εγκατέστησε τις ταμπέλες της που χρησιμεύουν ως στάσεις. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος προ ημερών είπε ότι θα απομακρυνθούν ως ρύποι, ωστόσο ακόμη παραμένουν στη θέση τους, μικραίνοντας κι άλλο το πεζοδρόμιο.


Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, θέμα ημερών είναι να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής αγωγού αποχέτευσης στο Λαιμό. Η οδός Απόλλωνος θα μονοδρομηθεί και Κύριος οίδεν πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, με τους επισκέπτες των παραλιών αλλά και τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης να διεκδικούν μια θέση στάθμευσης.

Στελέχη της δημοτικής διοίκησης υποστηρίζουν ότι τα έργα θα διαρκέσουν «μόνο» 20 ημέρες, αλλά συμβαίνει αυτό το διάστημα να τοποθετείται την περίοδο με τη μεγαλύτερη κίνηση του έτους, τον Ιούλιο!

Μια «Αθηναϊκή Ριβιέρα» που στα μάτια χιλιάδων επισκεπτών περισσότερο θα μοιάζει με …πλατεία Βάθης.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ