2016-07-05 00:21:11
Φωτογραφία για Ο Δήμος Δράμας πριμοδοτεί με 200 ευρώ μηνιαίως τους επικουρικούς ιατρούς -
Αξιότιμη Συνάδελφε του δημοφιλούς site,

Σε καιρούς κατάρρευσης του ΕΣΥ και του ΕΟΠΥΥ σας στέλνω μια είδηση για την επιδότηση ενοικίου με 200 ευρώ το μήνα σε επικουρικούς ιατρούς στο Νομό Δράμας (απόφαση του Δήμου), με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ ΓΝΔράμας Κώστα Μπλούχου. 

Είναι μια λύση ανάγκης αλλά πρέπει να δοθούν ΚΙΝΗΤΡΑ για εργασία στη χώρα μας, με 17000 ιατρούς στο εξωτερικό Δυστυχώς, το Υπουργείο πέρυσι έστειλε τους ελάχιστους ιατρούς προς ειδίκευση στα αγροτικά (προαπαιτούμενο για έναρξη ειδικότητας) και προ ολίγου καιρού που άδειασαν οι λίστες αναμονής και σε μεγάλα νοσοκομεία, το κατήργησε (δυστυχώς είναι αργά). 

Από την άλλη, επιδοτεί τους αγροτικούς με 400 ευρώ για άγονο ιατρείο, αντί να δίνει οικονομικά και άλλα κίνητρα (παραπάνω άδειες, δωρεάν συνέδρια, βιβλία χορηγίας ΕΟΦ) σε ειδικευόμενους για να μείνουν Ελλάδα και όχι Γερμανία.


Φιλικά

ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Γραμματέας Ένωσης Ιατρών ΓΝ Δράμας

-------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 08ης/13-06-2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ 

Ο Δήμος Δράμας 

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι   κ α τ ά    π λ ε ι ο ψ η φ ί α 

 να παρέχει ως κίνητρο κάλυψης προκηρυγμένων θέσεων Επικουρικών Ιατρών του Νοσοκομείου Δράμας, αποζημίωση- ‘’επιδότηση ενοικίου σε Επικουρικούς Ιατρούς’’ ποσού 200 Ευρώ μηνιαίως, για όλη τη διάρκεια της σύμβασης ή της θητείας τους και η οποία δεν θα καταβάλλεται σε οποιαδήποτε περίπτωση υπηρεσιακής μεταβολής (όπως απόσπασης- μετακίνησης…). 

Η παρούσα απόφαση, να κοινοποιηθεί άμεσα στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, στην αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια, στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Τμήμα Επικουρικών Ιατρών και σε κάθε πρόσφορο μέσο δικτύωσης που αφορά σε προκηρύξεις θέσεων Επικουρικών Ιατρών 

Την ενέργεια που πρέπει να γίνει στη συνέχεια, αναθέτει στον Δήμαρχο Δράμας.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ